NORTHERN

Birdy bordlampe jubileum - aluminium

Birdy bordlampe fra Northern Limited Edition finnes kun i 500 nummererte eksemplarer og er et eksklusivt samleobjekt. Bordlampen er laget i trendy aluminium der kvaliteten i metallet kommer godt frem. En prisvinnende norsk designklassiker fra 1952 og super leselampe. Mer info finner du under.
check 30 dagers returrett check Hjemlevering
- +
kr 3 890
Færre enn 5 på nettlager
0 på butikklager
Mer om dette produktet

Birdy bordlampe fra Northern har en tett skjerm og retter lyset ned på bordflaten. Lyskilden er trukket litt inn i skjermen, noe som reduserer blending. Lampehodet og -armen kan vippes opp og ned, slik at du kan styre lysretningen. Den har ledning på to meter med bryter på ledningen.


ANBEFALT BRUK


TILBEHØR

Vi anbefaler en LED-spotlyspære som styrer lyset fremover, slik at du får godt leselys. Se vår anbefaling i anbefalt tilbehør. 


VEDLIKEHOLD

Rengjør lampen ved å bruke en støvkost. 


OM DESIGNET/SERIEN

Birdy bordlampe kommer i flere farger og to modeller. I tillegg til bordlamper, finnes det vegglamper og gulvlamper i samme serie. 


Birdy bordlampe er en designklassiker fra 1952, som er designet av den norske pioneren innen moderne design, Birger Dahl. Bordlampen er en del av en serie med flere lamper, og ble produsert og solgt av det norske elektrokonsernet Sønnico (Oslo) i mange år. I 1954 vant nettopp denne bordlampen den gjeve Golden Medal-prisen i Milano. Mange år senere, i 2013, bestemte Northern seg for å relansere Birdy. De har beholdt den originale formen med sine funksjonelle detaljer.


Denne utgaven av Birdy bordlampe fra Northern er en limited edition med kun 500 nummererte eksemplarer. Det gjør lampen til et eksklusivt samleobjekt. Bordlampen er laget i trendy aluminium der kvaliteten i metallet kommer godt frem. 


OM LEVERANDØREN

Northern er en norsk virksomhet som lager designlamper av høy kvalitet. Lampene er toneangivende for den nordiske stilen, med rene linjer og minimalistisk design. Mange av Northern sine lamper er inspirert av den nordiske naturen, og de har både moderne klassikere og designikoner. Et bredt utvalg får du hos Christiania Belysning - på nett og i butikk. 

Spesifikasjoner
Varenr. 7090018216497
Garanti 1 år
Produktnummer hos leverandør 649
Dimbar Nei
Farge Aluminium
Materiale Stål
Produktets IP-grad 20
Har ledning til stikk Ja
Ledningslengde i meter til stikkontakt 2
Lystype Funksjonslys
Høyde i cm 43
Dybde i cm 60
Sokkel E27
Maks watt 11
Antall lyspærer 1
Monteringsanvisning Last ned