3-trinns dimming
NORTHERN

Archive bordlampe L50 - mørk grønn/lys grå

Klikk & Hent er ikke tilgjengelig for dette produktet
Archive bordlampe fra Northern er inspirert av den gamle advokatlampen. En kul bordlampe med ikonisk design, som retter lyset nedover, og gir et godt og stemningsfullt lys. Archive er dimbar, og gjør seg godt på en skjenk, tv-benk, skrivebord eller i vinduet - gjerne der det er litt plass. Kommer i mindre størrelse. Se mer under.
check 30 dagers returrett check Hjemlevering
- +
kr 4 990
Bestillingsvare: På vårt lager om 7-10 virkedager
Mer om dette produktet

Archive bordlampe fra Northern har et ikonisk design og er inspirert av den gamle advokatlampen eller bilbioteklampen. Den består av en base i lysegrå lakkert stål og en avlang metallskjerm i mørkegrønn. Bordlampen retter lyset ned og sprer lyset over en lang flate, siden skjermen er 50 cm lang. Noe av lyset reflekteres i basen og gir en stemningsfull effekt. Archive bordlampe har integrert LED, dvs. at lyskilden er innebygd i lampen, og ikke en lyspære. På basen er det en delikat bryter med tre-trinnsdimming. Du kan endre lysstyrken ved å trykke på bryteren. Archive bordlampe er 50 cm lang, 17 cm dyp og 27 cm høy. 

ANBEFALT BRUK

  • Archive bordlampe L50 er ganske lang, og derfor fin å plassere et sted du har litt plass.
  • Archive borldampe er kjempefin å plassere på en skjenk eller kommode. 
  • Bruk Archive bordlampe med stort hell på TV-benken. Bordlampen gir ikke refleksjon i TV-en, og samtidig får du et stemningsfullt lys her. 
  • Archive bordlampe er godt egnet i en vinduskarm. 
  • Har du et skrivebord i stuen, er Archive bordlampe nydelig her. Den gir godt lys nedover, og underbygger bildet av å studere, jobbe eller lese ved skrivebordet. Archive bidrar godt til interiøret. 


VEDLIKEHOLD

  • Rengjør Archive med en ren, tørr og myk klut. 


OM DESIGNET/SERIEN

  • Archive bordlampe er en lampeserie i to størrelser og to farger. Den minste har en lengde på 25 cm, og den største har en lengde på 50 cm. Begge er like høye og brede.
  • Archive bordlampe er like elegant som funksjonell. Takket være den kurvede basen gir reflekterer lampen lyset ut i rommet, mens skjermen retter lyset nedover.
  • Archive minner litt om advokatlampen eller biblioteklampen, og er designet av Studio Sløyd for Northern i 2023. Bordlampen tok form under Designers' Saturday, Oslos største og viktigste nasjonale  designevent. Her ble Archive først laget som en papirmodell. 


OM LEVERANDØREN

Northern er en norsk leverandør som lager designlamper av høy kvalitet. Lampene er toneangivende for den nordiske stilen, med rene linjer og minimalistisk design. Mange av Northern sine lamper er inspirert av den nordiske naturen, og de har både moderne klassikere og designikoner. Et bredt utvalg får du hos Christiania Belysning - på nett og i butikk. 

Spesifikasjoner
Varenr. 7073337001760
Produktnummer hos leverandør 783
Dimbar Ja, 3-trinns dimming
Farge Mørk grønn/lys grå
Materiale Metall
Produktets IP-grad 20
Har ledning til stikk Nei
Ledningslengde i meter til stikkontakt 2
Lystype Stemningslys
Lengde i cm 50
Dybde i cm 17
Antall lyspærer 1
Sokkel Integrert
Lumen pr lyspære 1100
Maks watt 11
Kelvin 2700