ANTIDARK

Antidark gulvlampe H110 - sort

Klikk & Hent er ikke tilgjengelig for dette produktet
En nett og moderne gulvlampe med et kult design. Gulvlampe er perfekt å bruke som leselampe ved en stol eller sofa. Samtidig er den dekor i seg selv. Måten lyset faller på gir en behagelig belysning. Det enkle designet gjør at lampen passer perfekt inn i ethvert hjem.
check 30 dagers returrett check Hjemlevering
- +
kr 1 999
Bestillingsvare: På vårt lager om 5-7 virkedager
Mer om dette produktet

Antidark gulvlampe er en umiskjennelig del av moderne nordisk minimalisme. Denne nette, kule gulvlampe kommer med integrert LED på 2700K, hvilket betyr at den gir et varmt lys. 


Bryteren sitter plassert under lampehodet så den er velegnet ved siden av stol eller sofa, fordi du ikke trenger å lete etter bryter eller bøye deg ned for å slå den på. Lampehodet har en spesiell vri, da det er undersiden som kaster et klart lys nedover. Dette vil hjelpe til å unngå blending, men heller gi et behagelig lys.


En moderne lampe som er utmerket i stua. Den samme modellen finnes også i en bordlampe. De er en del av Antidark-universet. Leverandøren Antidark er kjent for sin gode kvalitet og moderne, minimalistiske design. I over 25 år har de skapt uimotståelige, lekre lamper til bruk både inne og ute. Hos oss finner du et stort utvalg av deres produkter. Det er fint å kombinere lamper fra samme univers for å skape et helhetlig uttrykk hjemme. 

Spesifikasjoner
Varenr. 5706872021895
Garanti 5 år
Produktnummer hos leverandør 2-350-04-2
Dimbar Nei
Farge Sort
Materiale Aluminium
Produktets IP-grad 20
Har ledning til stikk Ja
Lystype Funksjonslys
Høyde i cm 110
Bredde i cm 24
Dybde i cm 50
Antall lyspærer 1
Sokkel Integrert LED
Lumen pr lyspære 310
Maks watt 4.5
Kelvin 2700
Levetid 25.000 timer
Produktark Last ned
Monteringsanvisning Last ned