LOUIS POULSEN

AJ mini anniversary bordlampe - matt hvit/pale rose

AJ mini anniversary bordlampe fra Louis Poulsen er spesielt laget til deres 150 års jubileum i 2024. AJ mini er et designikon. Bordlampen har mindre skjerm en "storesøster" AJ bordlampe, og gir rettet lys, perfekt på skrivebordet. Mer info under.
- +
kr 10 350
Bestillingsvare: På vårt lager om 3-5 virkedager
Bestillingsvare: På vårt lager om 3-5 virkedager
Klikk & Hent er ikke tilgjengelig for dette produktet
Mer om dette produktet

AJ mini anniversary bordlampe fra Louis Poulsen er jubileumsutgaven av den ikoniske AJ-lampe. Bordlampen er laget i anledning Louis Poulsen sin 150 års dag. Farge- og materialkombinasjonen er helt uslåelig; Messing, matt hvit og lyserosa. Bordlampen har en metallskjerm som er matthvit lakkert utenpå og lyserosa inni. Den gir rettet og godt lys. Skjermen på bordlampen kan vippes opp og ned. Bryteren er lett tilgjengelig på basen. AJ mini bordlampe har litt mindre skjerm enn modellen som heter AJ bordlampe, og passer dermed også godt til mindre skrivebord o.l.


ANBEFALT BRUK

  • AJ mini bordlampe er super på skrivebordet. 
  • Superfin lampe på nattbordet også. 


TILBEHØR

  • Vi anbefaler en lyspære med 3-trinnsdimming, slik at du kan velge mellom tre forhåndsinnstilte lysstyrker og dermed justere lysmengden etter behov. Du velger lysstyrke med bryteren. Vår anbefalte lyskilde har 3000K, hvilket gir det beste arbeidslyset, og sørger for at du kan holde konsentrasjonen lenger. Se under anbefalt tilbehør. 


VEDLIKEHOLD

  • Tørk av støv med en tørr og myk klut. 
  • Fettflekker kan fjernes med lunkent vann og mildt rengjøringsmiddel uten skuremiddel. 


OM DESIGNET/SERIEN

  • AJ mini bordlampe ble formgitt av Arne Jacobsen i 1957 og AJ er initialene til designeren. Denne anniversary utgaven er spesielt laget til 150 års jubileet til Louis Poulsen i 2024. Kombinasjonen av nydelig messing med en matt hvit skjerm som er lyserosa inni, er helt uslåelig. 
  • AJ er en serie med lamper som ble laget spesielt til Radisson Blu Royal Hotel i København. Lampene kommer i mange farger, og i serien finner du to bordlamper, en vegglampe og en utelampe til vegg og gulvlampe. Hos Christiania Belysning kan du kjøpe din AJ lampe. 


OM LEVERANDØREN
Louis Poulsen er en dansk virksomhet som har røtter tilbake til 1874, men først for alvor ble satt på kartet i designerverden i 1924 med arkitekt og designer Poul Henningsen i spissen. I dag er Louis Poulsen førende for dansk designbelysning og har verdenskjente lamper i sitt sortiment. Lampene tåler tidens tann i både uttrykk og kvalitet, og er lekre i mange ulike miljøer. I utvalget finner du klassiske designikoner og moderne designlamper. Hos Christiania Belysning kan du kjøpe lampene!

Spesifikasjoner
Varenr. 5714693350964
Garanti 5 år
Produktnummer hos leverandør 5744170547
Dimbar Nei
Farge Matt hvit/pale rose
Materiale Metall
Produktets IP-grad 20
Har ledning til stikk Ja
Ledningslengde i meter til stikkontakt 2.4
Lystype Funksjonslys
Høyde i cm 43.5
Bredde i cm 11.5
Dybde i cm 19
Antall lyspærer 1
Sokkel E14
Maks watt 20