LOUIS POULSEN

AJ Garden spyd H95 startpakke - sort

Klikk & Hent er ikke tilgjengelig for dette produktet
AJ Garden fra Louis Poulsen er en pullert som passer ypperlig til å lyse opp sti og gangsoner og gi deg oversikt over omgivelsene. Pullerten kommer med spyd og ledning, dermed kan du montere den selv. Startpakken kan bygges ut med inntil fem ekstra pullerter. Mer info under.
check 30 dagers returrett check Hjemlevering
- +
kr 8 765
Bestillingsvare: På vårt lager om 3-5 virkedager
Mer om dette produktet

AJ Garden fra Louis Poulsen er en designlampe til utendørsbruk med integrert LED. Utelampen er 95,4 cm høy og skjermen er 9 cm i diameter. Kommer også i en kort versjon, som er 50,4 cm høy. Velg høyde ut fra høyden på vegetasjonen der du skal montere den.


Lampehodet er i støpt aluminium og basen er i rustfritt stål. På utsiden er AJ Garden pulverlakkert i matt sort. Innsiden av skjermen er malt hvit for å sikre en myk, behagelig refleksjon av lys. Den tette skjermen gjør at lyset rettes ned og lyser opp bakken. Lyset oppleves som behagelig og dempet. Du får god oversikt over omgivelsene i mørket. Fargetemperaturen er på 4000 kelvin, hvilket betyr at det er et naturlig lys. 


Startpakken inneholder en AJ Garden-pullert som er montert på en påle/pigg og kan stikkes rett i bakken, samt adapter og en ledning på fem meter. Ledningen er med støpsel som du kan plugge rett i stikkontakten. Ledningen legges over bakken ved montering. Denne utgaven av AJ Garden pullert kan du montere selv, og du behøver ikke elektriker. Adapteren plasseres eksternt fra pullerten. Den kan drive opptil seks pullerter i en sone på maks 30 meter omkrets. Vil du ha flere pullerter på rad, trenger du å kjøpe AJ Garden pullert påbygg i tillegg. 


ANBEFALT BRUK

 • Perfekt til sti og gangsoner.
 • Pass på at den ikke blir stående steder du får brøytekanter om vinteren.


MONTERING

 • Stikk spydet i bakken. Pullerten kobles til adapteren ved hjelp av standardstøpsler som leveres med lampen. Ledningene skal ligge over bakken. 
 • Lengde på ledningen fra adapter til strømuttak er fem meter
 • Adapteren er plassert eksternt fra pullerten og kan drive opptil seks pullerter. Maksimal avstand til siste pullert er 30 m.
 • Det er en fordel å montere AJ Garden når telen er ute av bakken, altså i sommerhalvåret.
 • Mer info om montering finner du i monteringsanvisning i det grå feltet. 


TILEBHØR

 • Ønsker du flere AJ Garden pullerter på rekke, trenger å du kjøpe tilleggsproduktet som heter AJ Garden påbygg. Se den under anbefalt tilbehør. 
 • NB: Du kan bruke totalt seks pullerter med samme adapter. 


VEDLIKEHOLD

 • Vask lampen og fjerne evt. insekter. Tørk over lampen med en lett fuktig klut.
 • Smør inn evt. skruer med fett, da holder de seg rustfrie. 
 • Vi anbefaler å vedlikeholde utelamper minst en gang i året. Da holder lampene seg fine lenge. 
 • AJ Garden kommer med integrert LED. Du kan kjøpe en LED-driver når du trenger å bytte ut lyskilden. Utskiftning av integrert LED må utføres av en sertifisert elektriker. 


OM DESIGNET/SERIEN

AJ Garden-pullerten er en del av AJ-serien, og kommer i lang versjon og kort versjon. Den lange er 95,4 cm i høyden, mens den korte er 50,4 cm i høyden. Opprinnelig er AJ-serien designet av Arne Jacobsen for SAS Royal Hotel i København. AJ Garden har det samme designet som resten av den ikoniske serien, og sklir sømløst inn. Hos oss finner du vegglamper, bordlamper, bordlamper og utelamper i mange farger i kolleksjonen. 


OM LEVERANDØREN
Louis Poulsen er en dansk virksomhet som har røtter tilbake til 1874, men først for alvor ble satt på kartet i designerverden i 1924 med arkitekt og designer Poul Henningsen i spissen. I dag er Louis Poulsen førende for dansk designbelysning og har verdenskjente lamper i sitt sortiment. Lampene tåler tidens tann i både uttrykk og kvalitet, og er lekre i mange ulike miljøer. I utvalget finner du klassiske designikon og moderne designlamper. Hos Christiania Belysning kan du kjøpe lampene!

Spesifikasjoner
Varenr. 5714693070329
Garanti 5 År
Produktnummer hos leverandør 5747306619
Farge Sort
Materiale Metall
Produktets IP-grad 65
Har ledning til stikk Nei
Ledningslengde i meter til stikkontakt 5
Lystype Funksjonslys
Høyde i cm 95.4
Bredde i cm 9
Lengde i cm 9
Sokkel Integrert LED
Maks watt 6.5
Monteringsanvisning Last ned