NORTHERN

Acorn taklampe Ø48 - matt hvit

Acorn taklampe fra Northern er en perfekt lampe over et spisebord. Med myke linjer og i nordisk minimalistisk stil, er taklampen et flott designelement i rommet. Den har stor lysspredning og gir nedadrettet lys, som gjør at du får godt lys over hele bordflaten. Den er også super i rom med ekstra takhøyde, da den har lang ledning. Mer info under.
check 30 dagers returrett check Hjemlevering
- +
kr 5 790
Færre enn 5 på nettlager
0 på butikklager
Mer om dette produktet

ANBEFALT BRUK

  • Super taklampe over et spisebord som er minst 90 cm dyp. Kjempefin over et rundt bord som er minst 120 cm i diameter. Også super over et avlangt bord. Er bordet ditt 240 cm lang eller mer trenger du to pendler. 
  • Acorn taklampe har en ekstra lang ledning på hele 3,7 meter, og kan derfor også brukes i rom der det er høyt under taket. 


MONTERING

  • Kommer med takkopp/baldakin i silikon og ekstra lang ledning på 3,7. Dette gjør at du kan henge den i rom der det både er lavt og høyt under taket.
  • Bruker du den over et spisebord bør den monteres ca. i pannehøyde, for å unngå blending. En veiledende målestokk kan være ca. 60-65 cm fra bordflaten. 


TILBEHØR

  • Vi anbefaler en toppforseglet lyspære til Acorn taklampe for best resultat. Dette gjør at du får god lysspredning samtidig som du reduserer blending. Se vår anbefaling i anbefalt tilbehør.
  • Det medfølger to tredetaljer til toppen i to fargenyanser; lys og mørk. Du kan selv velge hva som passer deg best, og enkelt bytte. 


VEDLIKEHOLD

Rengjør lampen med en støvkost


OM DESIGNET/SERIEN

Acorn fra Northern kommer i en gulvlampe og en taklampe. Begge fås i tre farger; hvit, sort og grått og er i matt pulverlakkert aluminium. Det er den prisvinnende designeren Atle Tveit som står bak. Designeren har hentet inspirasjon fra naturen og lampen er inspirert av hatten på eikenøtten. 


OM LEVERANDØREN

Northern er en norsk virksomhet som lager designlamper av høy kvalitet. Lampene er toneangivende for den nordiske stilen, med rene linjer og minimalistisk design. De er særlig kjent for prisvinnende Oslo Wood, populært kalt Oslo-lampen. I tillegg har de designikoner fra 50-tallet, som Birdy og Dokka. Mange av Northern sine lamper er inspirert av den nordiske naturen. Hos Christiania Belysning får du et bredt utvalg. Spesifikasjoner
Varenr. 7090018215438
Garanti 1 år
Produktnummer hos leverandør 543.
Dimbar Ja
Farge Hvit
Materiale Aluminium
Produktets IP-grad 20
Har ledning til stikk Nei
Ledningslengde i meter til tak 3.7
Lystype Funksjonslys
Diameter i cm 48
Antall lyspærer 1
Sokkel E27
Maks watt 100
Monteringsanvisning Last ned