-40%
NORTHERN

Acorn gulvlampe H148 - matt sort

Acorn gulvlampe fra Northern passer utmerket ved siden av en sofa eller godstol. Lampen gir stor lysspredning, samt nedadrettet og blendingsredusert lys. Med sine organiske former er lampen et fint designelement. Den har en snortrekkbryter smart plassert under skjermen. Mer info under.
check 30 dagers returrett check Hjemlevering
- +
Tilbudspris kr 4 194 Vanlig pris kr 6 990
Kampanjeprisen varer til produktet er tomt på lager
Færre enn 5 på nettlager
10+ på butikklager
Mer om dette produktet

Acorn gulvlampe fra Northern har en tett skjerm på en diameter på 48 cm i diameter. Det betyr at gulvlampen har stor lysspredning. På grunn av et opalt deksel under lampeskjermen gir den blendingsredusert men godt lys. Den kommer med en snortrekkbryter som er festet til lampeskjermen. Det gjør at du har bryteren lett tilgjengelig, og unngår at bryteren havner under sofaen eller at du må bøy deg ned for å slå på lyset. 


ANBEFALT BRUK

Acorn gulvlampe passer perfekt vedsiden av en sofa eller godstol. I tillegg til at den bidrar til godt lys i rommet, gir den deg også lyset du trenger når du blar i et tidsskrift, strikker en gang i blant e.l. 


MONTERING

Lampen kommer ferdigmontert. 


TILBEHØR

  • Lampen trenger tre lyspærer. Vi har anbefalt lyspærer med opalt glass for jevn lysspredning. Vår anbefalte lyspære har også tretrinns-dimming, som lar deg velge mellom tre lysstyrker.
  • Det medfølger to tredetaljer til toppen i to fargenyanser; lys og mørk. Du kan selv velge hva som passer deg best, og enkelt bytte. 


VEDLIKEHOLD

Tørk av støv o.l. med en ren og tørr bomullsklut.


OM DESIGNET/SERIEN

Acorn gulvlampe fra Northern er en flott designlampe som

kommer i en gulvlampe og en taklampe. Begge fås i tre farger; hvit, sort og grått. Det er den prisvinnende designeren Atle Tveit som står bak. 


OM LEVERANDØREN

Northern er en norsk virksomhet som lager designlamper av høy kvalitet. Lampene er toneangivende for den nordiske stilen, med rene linjer og minimalistisk design. Mange av Northern sine lamper er inspirert av den nordiske naturen, og de har både moderne klassikere og designikoner. Et bredt utvalg får du hos Christiania Belysning - på nett og i butikk. 

Spesifikasjoner
Varenr. 7090018215513
Garanti 1 år
Produktnummer hos leverandør 551.
Dimbar Nei
Farge Sort
Materiale Aluminium
Produktets IP-grad 20
Har ledning til stikk Ja
Ledningslengde i meter til stikkontakt 2
Lystype Funksjonslys
Diameter i cm 48
Sokkel E27
Maks watt 13
Antall lyspærer 3
Monteringsanvisning Last ned