-10%
Energy Class: A+
VL 38 bordlampe - hvit/messing VL 38 bordlampe - hvit/messing VL 38 bordlampe - hvit/messing VL 38 bordlampe - hvit/messing
VL 38 bordlampe - hvit/messing
LOUIS POULSEN

VL 38 bordlampe - hvit/messing

eller
Klikk & Hent
check 30 dagers returrett check Hjemlevering
Denne bordlampen er en designklassiker fra Louis Poulsen, med flotte detaljer i messing. Lampen er godt egnet som arbeidslampe og har sterke bånd til funksjonalismen.
Tilbudspris kr 4 432 Vanlig pris kr 4 925
Leveringstid: Ubekreftet
En enkel, funksjonell og elegant bordlampe som gir et presist nedadrettet lys og lampen egner seg derfor godt som arbeidslampe. VL38-familien er formet av funksjonalismen. Lampekuppelen er organisk formet, hvitlakkert og skrått avskåret. Lampens arm, som er utført i messing, er konstruert med et lite hengsel øverst som gjør at kuppelen kan stilles inn. VL38 bordlampen ble opprinnelig designet av Vilhelm Lauritzen i samarbeid med Louis Poulsen i anledning oppføringen av Radiohuset på Frederiksberg, som i dag huser det Kongelige Danske Musikakademi. VL 38 leveres med en innebygget LED-lyskilde med en levetid på 50 000 timer. Vær oppmerksom på at messingoverflaten er ubehandlet. Dette betyr at overflaten vil endres over tid og utvikle en patina.
Detaljer
Farge Hvit/Messing
Materiale Metall/Messing
Høyde i cm 38
Bredde i cm 13.5
Ledningslengde i meter til stikkontakt 3.3
Dimbar Ja, trinnløs dimmer på lampen
Sokkel Integrert LED
Led-pære kan byttes Ja
Lumen pr lyspære 400
Watt 10
Kelvin 2700
Lystype Funksjonslys