Oppheng selges separat
NORDLUX

Villo risskjerm Ø60 - støvete grønn

Klikk & Hent er ikke tilgjengelig for dette produktet
Villo risskjerm fra Nordlux er en variant av den tidløse og klassiske rispapirlampen. Skjermen har et veldig lett og luftig uttrykk og kan skape en hyggelig atmosfære uansett hvor du plasserer den – og kaster et mykt og diffust lys ut i rommet. Godt egnet til soverom og barnerom. Mer info under.
check 30 dagers returrett check Hjemlevering
- +
kr 399
Bestillingsvare: På vårt lager i uke 25
Mer om dette produktet

Villo risskjerm fra Nordlux er en lampeskjerm som er laget av rispapir. Skjermen er 60 cm i diameter og 25 cm høy. Den har et luftig og lett uttrykk. Lyset skinner gjennom den semitransparente skjermen, og spres jevnt og mykt ut i rommet og lyser opp omgivelsene. Villo brukes som taklampe, og kommer i flere farger. 


ANBEFALT BRUK

  • Nydelig taklampe på soverom. Her sprer Villo risskjerm et mykt og behagelig lys, og skaper en lun atmosfære. 
  • Villo risskjerm er en perfekt taklampe på barnerom. Den kommer i flere farger og gir en lun og behagelig stemning til barnerommet. 


TILBEHØR

  • Du trenger pendeloppheng til din Villo risskjerm. Se anbefalt pendeloppheng under tilbehør. 
  • Du trenger en lyspære, og her anbefaler vi en matt lyspære, som sikrer en jevn lysspredning. Se vår anbefaling under anbefalt tilbehør. 


MONTERING

  • Lampeskjermen kommer sammenbrettet. Du bretter den enkelt ut og fester pendelopphenget i åpningen på toppen. Se monteringsanvisning i spesifikasjonsfeltet under for flere detaljer. 


VEDLIKEHOLD

  • Tørk av støv med en støvkost.
  • NB: Denne skjermen anbefales ikke å bruke steder der den blir utsatt for fukt eller os, som f.eks. på kjøkken, da den ikke bør rengjøres med våt klut eller såpe. 


OM DESIGNET/SERIEN

Villo risskjerm fra Nordlux er en variant av den tidløse og klassiske rispapirlampen. Skjermen kommer i mange farger. Sjekk utvalget hos oss.


OM LEVERANDØREN

Nordlux er en dansk leverandør som ble etablert i 1977. De leverer belysningsprodukter av høy kvalitet, og har både lamper til inne- og utebruk. Vi har et godt utvalg fra Nordlux.

Spesifikasjoner
Varenr. 5704924016363
Produktnummer hos leverandør 2213253223
Farge Grønn
Materiale Papir
Lystype Stemningslys
Diameter i cm 60
Høyde i cm 24
Produktark Last ned
Monteringsanvisning Last ned