DESIGN FOR THE PEOPLE

Versale taklampe Ø50 - sort

Versale taklampe fra DFTP er perfekt over spisebord! En minimalistisk taklampe i nordisk design. Den gir svært godt og jevnt lys, og styrer lyset ned. Taklampen har en rundt skjerm og et matt deksel som dekker undersiden. Dekselet sørger for jevn lysspredning og hindrer blending. Mer info under.
check 30 dagers returrett check Hjemlevering
- +
kr 2 799
Færre enn 5 på nettlager
0 på butikklager
Mer om dette produktet

Versale taklampe fra Design For The People har et nordisk, minimalistisk design med sine enkle, delikate linjer. Taklampen er formet som en halv kuppel, og er 49,5 cm i diameter. Skjermen er laget i metall og er tett, noe som gjør at lyset styres nedover. På undersiden er det en diffuser, som er et matt deksel. Den sørger for at lyset spres jevnt, oppleves mykt og forhindrer blending. Selve opphenget og takkoppen er i samme farge som lampen, og det ser ut som at opphenget går rett gjennom - en fin, delikat detalj. Taklampen har en tekstilledning på tre meter og kan dimmes. 


ANBEFALT BRUK

  • Versale taklampe anbefales over spisebord. Du trenger en lampe for bord opptil 240 cm og to stykker dersom bordet er lengre. 
  • Versale taklampe er veldig fin over runde bord, da formen harmoner. 


MONTERING

  • Over spisebord er anbefalt monteringshøyde ca. 65-75 cm, og i pannehøyde. Da vil du få godt lys ned på bordet, uten å risikere å bli blendet. 


TILBEHØR

  • Du trenger en lyspære med E27 sokkel til din taklampe. Vi anbefaler en opal pære, som sørger for jevnt lys gjennom dekselet på undersiden. Se lyspæren under anbefalt tilbehør. 
  • Vi anbefaler å installere dimmebryter til til taklampe. Da kan du regulere lysintensiteten etter behov. Har du ikke dimmebryter fra før, kan du kjøpe den hos oss. Se under anbefalt tilbehør. 


VEDLIKEHOLD

  • Tørk av støv med en tørr og myk klut eller støvkost.
  • Du kan fjerne fettflekker med en fuktig klut og evt. litt mildt rengjøringsmiddel uten skure- og slipemiddel. 


OM DESIGNET/SERIEN

Versale er en lampeserie designet av Anker Studio for Design For The People. Designet er selve symbolet på skandinavisk minimalisme skåret helt ned til kjernen. Du finner taklamper, bordlamper og gulvlamper i serien. Det er ofte fint å kombinere lamper i samme serie for å skape en helhet i hjemmet. 


OM LEVERANDØREN

Design For The People er et merke hos Nordlux. Deres visjon er å skape designprodukter for alle som setter pris på nyskapende lysdesign, og de samarbeider med dyktige designere. Siden 2017 har flere av deres produkter blitt belønnet med internasjonale designpriser – blant annet Red Dot Award og iF Design Award. Hos oss får du et godt utvalg.

Spesifikasjoner
Varenr. 5704924010026
Produktnummer hos leverandør 2220053003
Dimbar Ja
Farge Sort
Materiale Metall
Produktets IP-grad 20
Har ledning til stikk Nei
Ledningslengde i meter til tak 3
Feste Henger på krok
Lystype Funksjonslys
Diameter i cm 50
Høyde i cm 41
Antall lyspærer 2
Sokkel E27
Maks watt 15
Produktark Last ned
Monteringsanvisning Last ned