Smarthus
EGLO

Turcona-z taklampe Ø45 - hvit

Klikk & Hent er ikke tilgjengelig for dette produktet
Turcona-z taklampe fra Eglo er en smart takplafond med nett design, og justerbar fargetemperatur og lysfarge. Taklampen gir godt lys til omgivelsene og lyset er jevnt fordelt. En nydelig allrounder som du kan styre fra din mobil/fjernkontroll. Kommer også i Ø30. Mer info under.
check 30 dagers returrett check Hjemlevering
- +
kr 2 459
Bestillingsvare: På vårt lager om 1-3 virkedager
Mer om dette produktet

Turcona-z taklampe fra Eglo er en smart taklampe med justerbar fargetemperatur (varmt til kaldt) og lysfarge (all regnbuens farger/RGB), samt er dimbar. Dette styrer du via kompatibel fjernkontroll og/eller app som passer til Eglo Connect-z, en totalløsning for smarthus. Taklampen gir godt lys til omgivelsene og lyset er jevnt fordelt. Den har integrert LED og lyset går helt ut i kanten. Taklampen er 45 cm i diameter og bygger 7,5 cm ut fra taket. Den sitter tett opp i taket, og slike taklamper kalles for plafond. Den er laget i stål og aluminium og veier kun 1,67 kg. 

NB! Smartbelysningen - smarte lamper og smarte lyspærer - må ikke monteres på/med ekstern dimmer. Da blir lampen ødelagt, og garanti vil bortfalle.


ANBEFALT BRUK

  • Turcona-z taklampe er kjempefin å bruke i rom med både høy og lav takhøyde. Førstnevnte fordi den kan gi kraftig lys, sistnevnte fordi den bygger svært lite ut fra taket og er dimbar. 
  • Anbefales i gang og vaskerom. Her gir den godt lys til rommet og er diskré i sin tilstedeværelse. Her anbefaler vi å stille inn på minst 3000 kelvin når du skal vaske, rydde osv. 
  • Kjempefin å bruke på hjemmekontor. Takplafonden er en god bidragsyter til opplevelsen av godt lys i et rom. Du kan også justere både lystemperaturen og styrken etter behov. Når du jobber anbefaler vi minst 3000 kelvin (naturlig lys), mens når du ønsker å slappe av er både svakere og varmere lys ofte mer ønskelig. 
  • Anbefales på kjøkken. Du sørger for godt lys som spres i rommet, samt kan justere til å gi alt fra svært godt arbeidslys til lys tilpasset en avslappende setting. 
  • Anbefales på soverom, av samme grunnene som nevnt over.


MONTERING

Plafonden er beregnet på fastmontering. 

NB! Smartbelysningen - smarte lamper og smarte lyspærer - må ikke monteres på/med ekstern dimmer. Da blir lampen ødelagt, og garanti vil bortfalle.


TILBEHØR 

  • Vi anbefaler fjernkontrollen til Eglo Connect.z slik at du kan regulere lyset nøyaktig slik du vil med et tastetrykk. Se den under anbefalt tilbehør. 
  • Hvis du ønsker kan du også laste ned tilhørende app, AwoX SmartCONTROL, som gir deg enda flere muligheter, og du kan styre smartbelysningen hjemme.
  • Du kan koble til en sensor med bevegelse- og/eller nattmodus, om du ønsker. Connect-z sensor kan brukes til alle din smarthusprodukter fra Eglo Connect. 


VEDLIKEHOLD

Tørk av støv med støvkost eller en ren, myk bomullsklut. 


OM DESIGNET/SERIEN

Eglo er en totalleverandør av smarthus-systemet, kalt Eglo Connect.z. Smart-belysning gjør hverdagen mer sømløs, i tillegg sparer du både penger og strøm. Den tilhørende appen, som fungerer som styrebord, gir deg full kontroll over belysningen i hjemmet, også når du er ute og reiser.  I Eglo sin totalløsning får du både smart-lyspærer, lamper med smart-lyspærer og lamper med integrert smart-LED. Alle produktene fra Eglo connect.z er kompatible med hverandre og kan styres ved hjelp av den nevnte appen. Du kan selv velge hvor "smart" du vil at belysningen skal være ved å nedgradere/oppgradere med fjernkontroll, app, AwoX SmartCONTROL, og/eller en hub som Alexa og Google Home o.l. 


OM LEVERANDØREN

Eglo er et internasjonalt selskap, grunnlagt i 1969 i Tyrol. I dag leverer de  belysningsprodukter verden over. Eglo har utviklet et smarthus-univers kalt Eglo Connect.z. Mange har et forhold til Philips Hue, og Eglo sitt system fungerer på tilsvarende måte. Med Eglo Connect får du en totalløsning i god kvalitet, med stor valgmulighet og til et gunstig prispunkt. 

Spesifikasjoner
Varenr. 9008606221912
Garanti 5 år
Produktnummer hos leverandør 900055
Dimbar Ja, dimmer på lampen
Farge Hvit
Materiale Aluminium/Stål/Plast
Produktets IP-grad 20
Har ledning til stikk Nei
Lystype Allmennlys
Diameter i cm 45
Høyde i cm 0
Dybde i cm 7.5
Lumen pr lyspære 2490
Maks watt 22.4
Kelvin 2700-6500
Produktark Last ned