Smarthus
EGLO

Tollos-z taklampe Ø40 - sort

Klikk & Hent er ikke tilgjengelig for dette produktet
Tollos-z taklampe fra Eglo er en smart takplafond og del av Eglo Connect-z, en totalløsning for smarthjem. Du kan justere lyset og skifte farge med kompatible devices. Designet er stilrent, med myke linjer, som passer inn hos de fleste. Den er utmerket å bruke i gang, på kjøkken og på soverom. Mer info under.
check 30 dagers returrett check Hjemlevering
- +
kr 2 999
Bestillingsvare: På vårt lager om 1-3 virkedager
Mer om dette produktet

Tollos-z taklampe fra Eglo er en smart, minimalistisk og moderne takplafond med myke linjer, som sitter tett opp i taket, derav plafond. En perfekt lampe for deg som vil at taklampen skal gjøre litt mer ut av seg. Plafonden er i opalt glass som sikrer jevn og blendingsredusert lysspredning. Den har en ramme i matt lakkert metall, og er 40 cm i diameter. 

Tollos-z takplafond kan endre lystemperatur, skifte farge og er dimbar. Alt dette styrer du med kompatibel fjernkontroll og/eller app.

NB! Smartbelysningen - smarte lamper og smarte lyspærer - må ikke monteres på/med ekstern dimmer. Da blir lampen ødelagt, og garanti vil bortfalle.


ANBEFALT BRUK 

  • Bruk den som takplafond i gang og gangsoner. 
  • Bruk den som plafond på kjøkkenet. 
  • Kjempefin å bruke på soverom.


MONTERING

Plafonden er beregnet på fastmontering. 

NB! Smartbelysningen - smarte lamper og smarte lyspærer - må ikke monteres på/med ekstern dimmer. Da blir lampen ødelagt, og garanti vil bortfalle.


TILBEHØR 

  • Vi anbefaler fjernkontrollen til Eglo Connect.z slik at du kan regulere lyset nøyaktig slik du vil med et tastetrykk. Se den under anbefalt tilbehør. 
  • Hvis du ønsker kan du også laste ned tilhørende app, AwoX SmartCONTROL, som gir deg enda flere muligheter, og du kan styre smartbelysningen hjemme.
  • Du kan koble til en sensor med bevegelse- og/eller nattmodus, om du ønsker. Connect-z sensor kan brukes til alle din smarthusprodukter fra Eglo Connect. 


VEDLIKEHOLD

Tørk av støv med støvkost eller en ren, myk bomullsklut. 


OM DESIGNET/SERIEN

Eglo er en totalleverandør av smarthus-systemet, kalt Eglo Connect.z. Smart-belysning gjør hverdagen mer sømløs, i tillegg sparer du både penger og strøm. Den tilhørende appen, som fungerer som styrebord, gir deg full kontroll over belysningen i hjemmet, også når du er ute og reiser.  I Eglo sin totalløsning får du både smart-lyspærer, lamper med smart-lyspærer og lamper med integrert smart-LED. Alle produktene fra Eglo connect.z er kompatible med hverandre og kan styres ved hjelp av den nevnte appen. Du kan selv velge hvor "smart" du vil at belysningen skal være ved å nedgradere/oppgradere med fjernkontroll, app og/eller en hub som Alexa og Google Home o.l. 


OM LEVERANDØREN

Eglo er et internasjonalt selskap, grunnlagt i 1969 i Tyrol. I dag leverer de  belysningsprodukter verden over. Eglo har utviklet et smarthus-univers kalt Eglo Connect.z. Mange har et forhold til Philips Hue, og Eglo sitt system fungerer på tilsvarende måte. Med Eglo Connect får du en totalløsning i god kvalitet, med stor valgmulighet og til et gunstig prispunkt. 

Spesifikasjoner
Varenr. 9008606243792
Garanti 5 år
Produktnummer hos leverandør 900406
Dimbar Ja, dimmer på lampen
Farge Sort
Materiale Aluminium/Stål/Plast
Produktets IP-grad 20
Har ledning til stikk Nei
Lystype Allmennlys
Diameter i cm 40
Høyde i cm 0
Dybde i cm 13
Lumen pr lyspære 2700
Maks watt 22.5
Kelvin 2700-6500
Produktark Last ned