LOUIS POULSEN

Toldbod 155 utelampe vegg - sort

Utelampe fra Louis Poulsen med et lekkert uttrykk. Lampen henges på vegg og sender alt lys nedover. Skjermen har en matt hvitmalt innside som gir et mykt, diffust og komfortabelt lys. Passer perfekt ved inngangspartiet eller ved terrassen. Til denne lampen anbefaler vi en matt lyspære med riktig lysstyrke (lumen) for et optimalt lys. Se den i anbefalt tilbehør.
- +
kr 6 925
Færre enn 5 på nettlager
0 på butikklager
Færre enn 5 på nettlager
0 på butikklager
Mer om dette produktet

Toldbod 155 vegglampe er en videreutvikling av Poul Henning sitt siste forsøk på å skape gatebelysning før han døde. Lampen har forandret seg mye siden Poul Henningsens første forsøk. Materialene og overflatebehandlingen er radikalt videreutviklet. Den har nå en rustikk overflate. Slik som i det originale designet, sikrer den elliptiske reflektoren som speiler lyset at man får en blendefri, myk og jevn lysfordeling, samt et fokusert lys. Alt lys går rett ned.

Bruk Toldbod 155 vegglampe ved inngangspartiet eller terrassen. Designuttrykket er meget beskjedent og kan lett tilpasses alle arkitektoniske miljøer.


Til denne lampen anbefaler vi en matt lyspære med riktig lysstyrke (lumen) for et optimalt lys. Se den i anbefalt tilbehør.

Spesifikasjoner
Varenr. 5703411177006
Garanti 5 år
Produktnummer hos leverandør 5743145926
Dimbar Ja
Farge Sort
Materiale Akryl/Aluminium
Produktets IP-grad 44
Har ledning til stikk Nei
Diameter i cm 15.5
Høyde i cm 15.8
Dybde i cm 26.7
Antall lyspærer 1
Sokkel E14
Maks watt 40
Produktark Last ned
Monteringsanvisning Last ned