Lang leveringstid
DESIGN FOR THE PEOPLE

Takai vegglampe - beige/messing

Takai vegglampe fra Design For The People er en nydelig vegglampe i oppholdsrom som stue og spisestue. Takai har et delikat design med utsøkt materialmiks av polert messing og lin. Tekstilskjermen sprer lyset jevnt og behagelig i rommet. Mer info under.
check 30 dagers returrett check Hjemlevering
- +
kr 1 599
Færre enn 5 på nettlager
Færre enn 5 på butikklager
Mer om dette produktet

Takai vegglampe fra Design For The People kombinerer en stoffskjerm i lin og base i polert messing. Dette gir et mykt og varmt uttrykk, og gjør lampen samtidig til et blikkfang. Stoffskjermen er i tre lag og lyset sendes ut til alle sider. Lyset oppleves dempet og behagelig. Takai vegglampe har en skjerm på 23 cm i diameter og 25 cm i høyden. Den kommer med en hvit tekstilledning på 1,8 meter, og bryter på lampen.


ANBEFALT BRUK

  • Takai vegglampe er perfekt i et oppholdsrom som stue eller spisestue. Her bidrar den til å gi ekstra lys til rommet. I tillegg bidrar Takai vegglampe til interiøret.
  • Takai vegglampe er også et fint supplement på soverom, hvor den bidrar til dempet og behagelig lys.


MONTERING

Takai vegglampe kommer med ledning, og du kan enkelt montere den på veggen. Se monteringsanvisning i spesifikasjonsfeltet under. 


TILBEHØR

  • Du trenger en lyspære med E27-sokkel. Vi anbefaler en opal lyspære med illumform, som sikrer jevn lysspredning gjennom skjermen. Lyspæren er litt mindre enn normalpære, og får da fint plass. Se den under anbefalt tilbehør. 


VEDLIKEHOLD

Tørk av støv med støvkost. 


OM DESIGNET/SERIEN

Takai er en lampeserie fra Design For The People, og kommer i bordlampe, taklampe og vegglampe. Lampene er laget av Studio Mavro/Lefèvre av Sofie Lefèvre, og i designet brukes en nydelig materialmiks av tekstil, marmor og polert messing. Dette skaper et mykt og varmt uttrykk og gjør av Takai lampene oser av luksushotell - perfekt til å skape litt hverdagsluksus hjemme. Hos oss får du hele serien. 


OM LEVERANDØREN 

Design For The People er et merke hos Nordlux. Deres visjon er å skape designprodukter for alle som setter pris på nyskapende lysdesign, og de samarbeider med dyktige designere. Siden 2017 har flere av deres produkter blitt belønnet med internasjonale designpriser – blant annet Red Dot Award og iF Design Award. Hos oss får du et godt utvalg.

Spesifikasjoner
Varenr. 5704924015458
Produktnummer hos leverandør 2320421018
Dimbar Nei
Farge Beige/grå
Materiale Rustfritt stål
Produktets IP-grad 20
Har ledning til stikk Ja
Ledningslengde i meter til stikkontakt 180
Lystype Allmennlys
Diameter i cm 23
Bredde i cm 23
Sokkel E27
Maks watt 25
Antall lyspærer 1
Produktark Last ned
Monteringsanvisning Last ned