-20%
DESIGN FOR THE PEOPLE

Takai taklampe Ø45 - beige

Takai taklampe fra Design For The People er en nydelig taklampe over spisebord og salongbord. Taklampen har et varmt og mykt uttrykk, med tekstilskjerm og polert messingoppheng. Lyset sendes gjennom skjermen og ut i rommet, og bidrar til en lun atmosfære. Mer info under.
check 30 dagers returrett check Hjemlevering
- +
Tilbudspris kr 2 319 Vanlig pris kr 2 899
Kampanjen varer t.o.m. 26.11
Færre enn 5 på nettlager
Færre enn 5 på butikklager
Mer om dette produktet

Takai taklampe fra Design For The People er en lampe der materialer kombineres på en elegant måte. Skjermen er i beige lin og tre lag, mens opphenget har polerte messingdetaljer. Det gir Takai et lunt og luksuriøst uttrykk. Taklampen er 49 cm i diameter og kommer med ledning på opptil tre meter. Høyden på lampen er 30 cm. 


ANBEFALT BRUK

  • Takai taklampe er godt egnet over spisebord som er plassert i stuen eller spisestuen. Du trenger en taklampe for bord på 120-180 cm og to stykker for bord på 240-300 cm. 
  • Takai taklampe er superfin over salongbord. 
  • NB: Takai er ikke egnet for spisebord som står på kjøkken, da den ikke er så lett å rengjøre med såpe, noe som kan trengs på et kjøkken. Dette fordi det oppstår ofte os og fett på kjøkken. 


MONTERING

  • Skal du ha Takai over spisebord, anbefaler vi å montere taklampen ca. 65-75 cm over bordet og i pannehøyde. 


TILBEHØR

  • Du trenger en lyspære til din Takai taklampe. Her anbefaler vi en opal pære som er dimbar. Da vil du få jevnt lys ut i rommet, samt kunne justere lysmengde etter behov. Se anbefalt lyskilde under tilbehør. 
  • Vi anbefaler dimmer til din taklampe. Du kan kjøpe dimmer hos oss, og den finner du under anbefalt tilbehør. 


VEDLIKEHOLD

Tørk av støv med støvkost. 


OM DESIGNET/SERIEN

Takai er en lampeserie fra Design For The People, og kommer i bordlampe, taklampe og vegglampe. Lampene er laget av Studio Mavro//Lefèvre av Sofie Lefèvre, og i designet brukes en nydelig materialmiks av tekstil og polert messing. Dette skaper et mykt og varmt uttrykk og gjør av Takai lampene oser av luksushotell - perfekt til å skape litt hverdagsluksus hjemme. Hos oss får du hele serien. 


OM LEVERANDØREN 

Design For The People er et merke hos Nordlux. Deres visjon er å skape designprodukter for alle som setter pris på nyskapende lysdesign, og de samarbeider med dyktige designere. Siden 2017 har flere av deres produkter blitt belønnet med internasjonale designpriser – blant annet Red Dot Award og iF Design Award. Hos oss får du et godt utvalg.

Spesifikasjoner
Varenr. 5704924015441
Produktnummer hos leverandør 2320403018
Dimbar Ja
Farge Beige/grå
Materiale Rustfritt stål
Produktets IP-grad 0
Har ledning til stikk Nei
Ledningslengde i meter til tak 300
Lystype Allmennlys
Diameter i cm 45
Antall lyspærer 1
Sokkel E27
Maks watt 25
Produktark Last ned
Monteringsanvisning Last ned