DESIGN FOR THE PEOPLE

Takai bordlampe H55 - beige/marmor

Klikk & Hent er ikke tilgjengelig for dette produktet
Takai bordlampe fra Design For The People har et ikonisk design med utsøkt materialmiks av marmor, polert messing og lin. Tekstilskjermen har en vakker form og denne bordlampen passer perfekt på en skjenk eller et sidebord. Lyset spres jevnt og behagelig gjennom skjermen. Mer info under.
check 30 dagers returrett check Hjemlevering
- +
kr 3 899
Bestillingsvare: På vårt lager om 5-7 virkedager
Mer om dette produktet

Takai bordlampe fra Design For The People er en ikonsik bordlampe. Den solide brune marmombasen i kombinasjon med en stoffskjerm i lin og polerte messingdetaljer gir et mykt og varmt uttrykk, og gjør lampen samtidig til et blikkfang. Stoffskjermen er i tre lag og lyset sendes ut til alle sider. Lyset oppleves dempet og behagelig. Marmor er et unikt naturmateriale og derfor kan linjer, farger og mønstre variere fra lampe til lampe. Takai bordlampe er 55 cm høy og skjermen er 30 cm i diameter. Den kommer med en hvit tekstilledning på 2,5 meter, og bryter er plasser på lampen. 


ANBEFALT BRUK

  • Plasser Takai bordlampe på et sidebord eller skjenk hvor den kan skinne. Bordlampen krever litt plass og er et unikt blikkfang, samtidig som den bidrar til lunt og behagelig lys i rommet. 


MONTERING

Takai bordlampe er enkel å montere. Du finner monteringsinstruks i spesifikasjonsfeltet under. 


TILBEHØR

  • Du trenger en lyspære med E27-sokkel. Vi anbefaler en opal lyspære, som sikrer jevn lysspredning gjennom skjermen. I tillegg har vår anbefalte lyspære 3-trinnsdimming, som gjør at du enkelt kan skifte lysstyrke fra dempet til sterkere lys med vanlig bryter. Det gir større funksjonalitet til å tilpasse lysstyrke etter behov. Se den under anbefalt tilbehør. 


VEDLIKEHOLD

Tørk av støv med støvkost. 


OM DESIGNET/SERIEN

Takai er en lampeserie fra Design For The People, og kommer i bordlampe, taklampe og vegglampe. Lampene er laget av Studio Mavro//Lefèvre av Sofie Lefèvre, og i designet brukes en nydelig materialmiks av tekstil, marmor og polert messing. Dette skaper et mykt og varmt uttrykk og gjør av Takai lampene oser av luksushotell - perfekt til å skape litt hverdagsluksus hjemme. Hos oss får du hele serien. 


OM LEVERANDØREN 

Design For The People er et merke hos Nordlux. Deres visjon er å skape designprodukter for alle som setter pris på nyskapende lysdesign, og de samarbeider med dyktige designere. Siden 2017 har flere av deres produkter blitt belønnet med internasjonale designpriser – blant annet Red Dot Award og iF Design Award. Hos oss får du et godt utvalg.

Spesifikasjoner
Varenr. 5704924014581
Produktnummer hos leverandør 2320445018
Dimbar Nei
Farge Beige/grå
Materiale Marmor
Produktets IP-grad 20
Har ledning til stikk Ja
Ledningslengde i meter til stikkontakt 250
Lystype Stemningslys
Diameter i cm 30
Sokkel E27
Maks watt 25
Antall lyspærer 1
Produktark Last ned
Monteringsanvisning Last ned