DESIGN FOR THE PEOPLE

Taido bordlampe H38 - krom

Klikk & Hent er ikke tilgjengelig for dette produktet
Taido bordlampe fra Design For The People gir et mykt, indirekte lys, da lyspæren er i basen, og reflekteres i skjermen. Den koniske basen og den trekantede skjermen skaper en kul, raffinert silhuett. Du kan endre vinklingen på skjermen. Taido er dekorativ på skjenk, sidebord o.l. Mer info under.
check 30 dagers returrett check Hjemlevering
- +
kr 2 299
Bestillingsvare: På vårt lager om 5-7 virkedager
Mer om dette produktet

Taido bordlampe fra Design For The People består av en konisk base og en rund skjerm formet som en slags trekantet hatt. De geometriske formene skaper en raffinert silhuett. Skjermen er elegant festet i den koniske basen. Lyskilden er i basen og lyset reflekteres opp i skjermen. Dette skaper et mykt, diffust lys. Lampen kan justeres i mange retninger. Taido bordlampe er 38 cm høy, 32 cm på det bredeste og kommer med en ledning på 2,5 meter med bryter på ledningen. Den er ikke dimbar. 


ANBEFALT BRUK

  • Taido bordlampe er kjemepfin å plassere på en skjenk, sidebord eller kommode. Her vil den bidra til stemningsfullt lys, samtidig som selve lampen er et dekorativt interiørelement. 
  • Taido bordlampe er kjempefin i en vinduskarm. Det indirekte lyset gjør at lampen ikke blender i vinduet, og samtidig får du lyst opp en ellers mørk vinduskarm på en subtil og behagelig måte. 


TILBEHØR

Du trenger en lyspære med E27-sokkel. Vi anbefaler en matt opal lyspære, som sørger for et jevnt lys. Se den under anbefalt tilbehør. 


VEDLIKEHOLD

Rengjør med en myk og tørr klut. 


OM DESIGNET/SERIEN

Taido bordlampe er designet av Anker Studio for Design For The People og består av raffinerte, geometriske former. Bordlampen gir et indirekte lys, da lyskilden er i basen og reflekteres i skjermen. Taido er en stilig og minimalistisk bordlampe, som både er dekorativ og stemningsfull. Kommer i krom og brun. 


OM LEVERANDØREN 

Design For The People er et merke hos Nordlux. Deres visjon er å skape designprodukter for alle som setter pris på nyskapende lysdesign, og de samarbeider med dyktige designere. Siden 2017 har flere av deres produkter blitt belønnet med internasjonale designpriser. Hos oss får du et godt utvalg.

Spesifikasjoner
Varenr. 5704924014574
Produktnummer hos leverandør 2320375033
Dimbar Nei
Farge Krom
Materiale Metall
Produktets IP-grad 20
Har ledning til stikk Ja
Ledningslengde i meter til stikkontakt 2.5
Lystype Stemningslys
Diameter i cm 32
Sokkel E27
Antall lyspærer 1
Produktark Last ned
Monteringsanvisning Last ned