Energy Class: F
Smarthus
EGLO

Tabiano-z vegglampe 60 cm - krom

Tabiano-z vegglampe fra Eglo gir supert speillys og er perfekt på bad. Vegglampen er del av Eglo Connect-z, en totalløsning for smartbelysning. Du kan justere fargetemperatur, selve fargen og dimme. På den måten kan du få spafølelsen hjemme. Kommer i to størrelser: 60 og 90 cm. Mer info under.
- +
kr 2 359
Bestillingsvare: På vårt lager om 1-3 virkedager
Bestillingsvare: På vårt lager om 1-3 virkedager
Klikk & Hent er ikke tilgjengelig for dette produktet
Mer om dette produktet

Tabiano-z vegglampe er del av Eglo Connect-z, en totalløsning for smartbelysning. Du kan justere fargetemperatur, selve fargen og dimme med kompatible devices, som fjernkontroll og app. Vegglampen er elegant og nett, tilpasset over speil. Den kommer i to størrelser: 60 cm i lengde og 90 cm i lengde. Den har integrert LED og har et opal deksel på undersiden som mykner lyset og jevner det ut. Vegglampen har IP44, hvilket betyr at den er våtromsgodkjent. 

NB! Smartbelysningen - smarte lamper og smarte lyspærer - må ikke monteres på/med ekstern dimmer. Da blir lampen ødelagt, og garanti vil bortfalle.


ANBEFALT BRUK

Perfekt over speil på bad og wc. 


MONTERING

Vegglampen er beregnet på fastmontering. 

NB! Smartbelysningen - smarte lamper og smarte lyspærer - må ikke monteres på/med ekstern dimmer. Da blir lampen ødelagt, og garanti vil bortfalle.


TILBEHØR 

  • Vi anbefaler fjernkontrollen til Eglo Connect.z slik at du kan regulere lyset nøyaktig slik du vil med et tastetrykk. Se den under anbefalt tilbehør. 
  • Hvis du ønsker kan du også laste ned tilhørende app, AwoX SmartCONTROL, som gir deg enda flere muligheter, og du kan styre smartbelysningen hjemme.
  • Du kan koble til en sensor med bevegelse- og/eller nattmodus, om du ønsker. Connect-z sensor kan brukes til alle din smarthusprodukter fra Eglo Connect. 


VEDLIKEHOLD

  • Tørk av støv med en tørr og myk klut. 
  • Fettflekker kan fjernes med lunkent vann og mildt rengjøringsmiddel uten skuremiddel. 


OM DESIGNET/SERIEN

Eglo er en totalleverandør av smarthus-systemet, kalt Eglo Connect.z. Smart-belysning gjør hverdagen mer sømløs, i tillegg sparer du både penger og strøm. Den tilhørende appen, som fungerer som styrebord, gir deg full kontroll over belysningen i hjemmet, også når du er ute og reiser.  I Eglo sin totalløsning får du både smart-lyspærer, lamper med smart-lyspærer og lamper med integrert smart-LED. Alle produktene fra Eglo connect.z er kompatible med hverandre og kan styres ved hjelp av den nevnte appen. Du kan selv velge hvor "smart" du vil at belysningen skal være ved å nedgradere/oppgradere med fjernkontroll, app og/eller en hub som Alexa og Google Home o.l. 


OM LEVERANDØREN

Eglo er et internasjonalt selskap, grunnlagt i 1969 i Tyrol. I dag leverer de  belysningsprodukter verden over. Eglo har utviklet et smarthus-univers kalt Eglo Connect.z. Mange har et forhold til Philips Hue, og Eglo sitt system fungerer på tilsvarende måte. Med Eglo Connect får du en totalløsning i god kvalitet, med stor valgmulighet og til et gunstig prispunkt. 

Spesifikasjoner
Varenr. 9008606221646
Garanti 5 år
Produktnummer hos leverandør 900019
Dimbar Ja, dimmer på lampen
Farge Krom
Materiale Stål
Produktets IP-grad 44
Har ledning til stikk Nei
Feste Kan kobles direkte på uttak med ekstern bryter/dimmer
Lystype Funksjonslys
Høyde i cm 7
Lengde i cm 60.5
Sokkel Integrert LED
Lumen pr lyspære 1950
Maks watt 15.6
Kelvin 2700-6500
Produktark Last ned