DESIGN FOR THE PEOPLE

Strap vegglampe Ø15 - sort

Strap vegglampe fra DFTP er stilren med tøffe detaljer og et nordisk design. Den gir godt lys nedover. Bryter er lett tilgjengelig på veggplaten. Superfin som lampe ved senga eller sofaen. Skinnreim i sort og cognac medfølger. Mer info under.
check 30 dagers returrett check Hjemlevering
- +
kr 1 399
Færre enn 5 på nettlager
0 på butikklager
Mer om dette produktet

Strap vegglampe fra Design for the People har en rå materialmiks av metall og skinn. Skinnreim i både sort og cognac følger med, slik at du kan velge hvilken du vil bruke. Lampen er 15 cm i diameter, er dobbelisolert og gir godt nedadrettet lys med god spredning. En liten mengde lys sendes også oppover gjennom åpningen i toppen. Vegglampen har bryter lett tilgjengelig på veggplaten og kommer med ledning på 1,8 meter. 


ANBEFALT BRUK

  • Superfin ved senga som leselampe for deg som leser av og til. Lampen gir godt nedadrettet lys, samt litt stemningslys fra toppen. 
  • Kjempefin å bruke ved en sofa. 


TILBEHØR

  • Du trenger en lyspære, og her anbefaler vi en spotpære som sentrerer lyset godt nedover. 


VEDLIKEHOLD

  • Tørk av støv med tørr og myk klut.
  • Fettflekker kan fjernes med lunkent vann og mildt rengjøringsmiddel uten skuremiddel.


OM DESIGNET/SERIEN

Strap er en stilren lampeserie fra merket Design for the People, signert duoen Bjørn & Balle. Serien kombinerer lær og metall, en trendy materialmiks som passer godt inn i skandinaviske boliger. Strap kommer som takpendler i ulike størrelser, vegglampe, bordlampe og gulvlampe. Alle modellene finnes i flere farger, og hver lampe kommer med lærrem i både sort og cognac slik at du selv kan velge den du liker best. Hos oss finner du et utvalg fra Strap-serien. 


OM LEVERANDØREN

Design For The People er et merke hos Nordlux. Deres visjon er å skape designprodukter for alle som setter pris på nyskapende lysdesign, og de samarbeider med dyktige designere. Siden 2017 har flere av deres produkter blitt belønnet med internasjonale designpriser – blant annet Red Dot Award og iF Design Award. Hos oss får du et godt utvalg.

Spesifikasjoner
Varenr. 5701581364783
Produktnummer hos leverandør 84291003
Dimbar Nei
Farge Sort
Materiale Metall/lær
Produktets IP-grad 20
Har ledning til stikk Ja
Ledningslengde i meter til stikkontakt 1.8
Feste Festes med skruer
Lystype Funksjonslys
Diameter i cm 16.5
Høyde i cm 17
Dybde i cm 21.5
Sokkel GU10
Maks watt 8
Antall lyspærer 1
Produktark Last ned
Monteringsanvisning Last ned