DESIGN FOR THE PEOPLE

Spargo vegglampe - sort/messing

Spargo vegglampe fra Design For The People gir et mykt, indirekte lys. Den store, lett buede skjermen reflekterer lyset på veggen og sprer det ut i rommet. Det hindrer blending og Spargo er det en nydelig vegglampe i gangsone og trapp. Mer info under.
check 30 dagers returrett check Hjemlevering
- +
kr 1 999
Færre enn 5 på nettlager
35+ på butikklager
Mer om dette produktet

Spargo vegglampe fra Design For The People består av en buet metallskjerm i metall, som holdes av en base i børstet messing. Lyspæren er plassert bak den buede skjermen og lyset reflekteres mot veggen og ut til sidene. Dette gir en indirekte lyseffekt, og hindrer blending. Skjermen er 32 cm bred og 39,3 cm lang. Vegglampen kommer med ledning på 1,8 meter og bryter på ledningen. Spargo vegglampe er ikke dimbar. 


ANBEFALT BRUK

  • Spargo vegglampe er supert å bruke i trapp, da du får et atmosfærisk lys her, uten å risikere å bli blendet uansett om du er øverst eller nederst på trappen. 
  • Spargo vegglampe passer utmerket i gangen, hvor den bidrar til godt og hyggelig romlys. 


TILBEHØR

  • Du trenger en lyspære med E27 sokkel. Vi anbefaler en matt lyspære med tretrinnsdimming, slik at du enkelt kan veksle mellom dempet, svakt lys og sterkere lys etter behov og ønske. Du skifter lysstyrke med av/på bryter. Se vår anbefalt lyspære under anbefalt tilbehør


VEDLIKEHOLD

  • Rengjør lampen ved å bruke en støvkost. 
  • Fettflekker kan fjernes med lunkent vann og mildt rengjøringsmiddel uten skuremiddel.


OM DESIGNET/SERIEN

Spargo vegglampe er designet for Design For The People av danske Anker Studio. Målet med vegglampen var å skape en indirekte lyseffekt, noe de har mestret utmerket med Spargo vegglampe. Spargo kommer i hvit og sort, og begge fås hos oss. 


OM LEVERANDØREN 

Design For The People er et merke hos Nordlux. Deres visjon er å skape designprodukter for alle som setter pris på nyskapende lysdesign, og de samarbeider med dyktige designere. Siden 2017 har flere av deres produkter blitt belønnet med internasjonale designpriser – blant annet Red Dot Award og iF Design Award. Hos oss får du et godt utvalg.

Spesifikasjoner
Varenr. 5704924014550
Produktnummer hos leverandør 2320361003
Dimbar Nei
Farge Sort/messing
Materiale Metall
Produktets IP-grad 20
Har ledning til stikk Ja
Ledningslengde i meter til stikkontakt 180
Lystype Stemningslys
Diameter i cm 32
Høyde i cm 39.3
Antall lyspærer 1
Sokkel E27
Maks watt 25
Produktark Last ned
Monteringsanvisning Last ned