NORDLUX

Sóller 12 taklampe Ø13 - hvit

Klikk & Hent er ikke tilgjengelig for dette produktet
Sóller 12 taklampe gir svært godt lys til et rom, og er velegnet til å lyse opp på bad og i små rom, som bod og skap. Takplafonden behøver lite plass, da bygger svært lite ut fra taket og du kan også få den innfelt i taket. Den har integrert LED, og du kan bytte mellom naturlig lys og nattlys. Mer info under.
check 30 dagers returrett check Hjemlevering
- +
kr 259
Bestillingsvare: På vårt lager om 5-7 virkedager
Mer om dette produktet

Sóller 12 takplafond fra Nordlux er en svært funksjonell og nett plafond på 12,9 cm i diameter, som bygger kun 2,5 cm ut fra taket. Du kan også få den innfelt i taket.

Taklampen gir svært godt lys til et rom, og størrelsen passer ypperlig til små rom, der du gjerne trenger godt lys. Den har integrert LED, og du kan bytte mellom 4000 kelvin, 3000 kelvin og nattlys. Nattlyset er 20% lysstyrke med fargetemperatur på 3000 kelvin. Vi refererer til 3000 kelvin som naturlig lys. Vi anbefaler minimum 3000K til arbeidslys o.l. Du bytter mellom lysinnstillingene ved hjelp av vanlig veggbryter.

Sóller takplafond har IP44, hvilket betyr at den tåler vann, og dermed kan brukes på bad/våtrom. 

Du har fem års garanti på LED. 

NB! Kan ikke brukes med dimmer. 


ANBEFALT BRUK

  • Super takplafond til små rom, som boder og skap. 
  • Perfekt å bruke på bad, der du trenger å se godt. Taklampen er våtromsgodkjent med IP44. 


MONTERING

  • Takplafonden er beregnet på fast montering. Du trenger elektriker for å montere den, og kan velge mellom å få den innfelt eller montert til takpunkt. 
  • Monteringsanvisning finner du i det grå feltet. 


VEDLIKEHOLD

Tørkes med tørr og myk klut. Fettflekker kan fjernes med lunkent vann og mildt rengjøringsmiddel uten skuremiddel og slipemiddel. 


OM LEVERANDØREN

Nordlux er en dansk leverandør som ble etablert i 1977. De leverer belysningsprodukter av høy kvalitet, og har både lamper til inne og utelamper. Vi har et godt utvalg fra Nordlux, som er særlig stor innen utendørsbelysning hos oss. 


Spesifikasjoner
Varenr. 5704924007408
Produktnummer hos leverandør 2110726101
Farge Hvit
Materiale Plast
Produktets IP-grad 42
Har ledning til stikk Nei
Lystype Funksjonslys
Diameter i cm 12.9
Antall lyspærer 1
Produktark Last ned
Monteringsanvisning Last ned