Smarthus
EGLO

Simolaris-z taklampe - sort

Klikk & Hent er ikke tilgjengelig for dette produktet
Simolaris-z taklampe fra Eglo er en nett, moderne taklampe, perfekt for deg som har smarthus. Taklampen er del av smarthusløsningen Eglo Connect-z, og kan styres med kompatible devices. Gir godt, jevnt lys og anbefales i lange, smale rom som gang og walk-in closet. Mer info under.
check 30 dagers returrett check Hjemlevering
- +
kr 1 929
Bestillingsvare: På vårt lager om 1-3 virkedager
Mer om dette produktet

Simolaris-z taklampe fra Eglo har et nett design som tilfører et grafisk snitt til rommet. Den sitter tett opp i taket, noe som kalles plafond. 

Plafonden er en smartlampe og del av Eglo Connect-z; en totalløsning for smartbelysning. Simolaris-s taklampe kan endre lystemperatur fra 2700 kelvin (varmt lys) og helt opp til 6500 kelvin (dagslys), skifte farge i alle regnbuens farger (RGB) og er dimbar. Alt dette styrer du med kompatibel fjernkontroll og/eller app.

Takplafonden er 47 cm lang og 5,5 cm bred. Den gir godt og rettet lys nedover, og lyset jevnes og dempes grunnet et opalt deksel på undersiden. Det gjør at taklampen ikke blender, samtidig som den gir godt lys.

NB! Smartbelysningen - smarte lamper og smarte lyspærer - må ikke monteres på/med ekstern dimmer. Da blir lampen ødelagt, og garanti vil bortfalle.


ANBEFALT BRUK

  • Anbefales i lange smal rom, grunnet formen.
  • Super å bruke i gang, der den gir godt lys. 
  • Utmerket til walk-in closet, hvor den lyser opp rommet godt. 


MONTERING

  • Beregnet på fastmontering. 
  • NB! Smartbelysningen - smarte lamper og smarte lyspærer - må ikke monteres på/med ekstern dimmer. Da blir lampen ødelagt, og garanti vil bortfalle.


TILBEHØR 

  • Vi anbefaler fjernkontrollen til Eglo Connect.z slik at du kan regulere lyset nøyaktig slik du vil med et tastetrykk. Se den under anbefalt tilbehør. 
  • Hvis du ønsker kan du også laste ned tilhørende app, AwoX SmartCONTROL, som gir deg enda flere muligheter, og du kan styre smartbelysningen hjemme.
  • Du kan koble til en sensor med bevegelse- og/eller nattmodus, om du ønsker. Connect-z sensor kan brukes til alle din smarthusprodukter fra Eglo Connect. 


VEDLIKEHOLD

  • Tørk av støv med en tørr og myk klut. 
  • Fettflekker kan fjernes med lunkent vann og mildt rengjøringsmiddel uten skuremiddel. 


OM DESIGNET/SERIEN

Eglo er en totalleverandør av smarthus-systemet, kalt Eglo Connect.z. Smart-belysning gjør hverdagen mer sømløs, i tillegg sparer du både penger og strøm. Den tilhørende appen, som fungerer som styrebord, gir deg full kontroll over belysningen i hjemmet, også når du er ute og reiser.  I Eglo sin totalløsning får du både smart-lyspærer, lamper med smart-lyspærer og lamper med integrert smart-LED. Alle produktene fra Eglo connect.z er kompatible med hverandre og kan styres ved hjelp av den nevnte appen. Du kan selv velge hvor "smart" du vil at belysningen skal være ved å nedgradere/oppgradere med fjernkontroll, app og/eller en hub som Alexa og Google Home o.l. 


OM LEVERANDØREN

Eglo er et internasjonalt selskap, grunnlagt i 1969 i Tyrol. I dag leverer de  belysningsprodukter verden over. Eglo har utviklet et smarthus-univers kalt Eglo Connect.z. Mange har et forhold til Philips Hue, og Eglo sitt system fungerer på tilsvarende måte. Med Eglo Connect får du en totalløsning i god kvalitet, med stor valgmulighet og til et gunstig prispunkt. 

Spesifikasjoner
Varenr. 9002759996017
Garanti 5 år
Produktnummer hos leverandør 99601
Dimbar Ja, dimmer på lampen
Farge Sort
Materiale Aluminium/Stål/Plast
Produktets IP-grad 20
Har ledning til stikk Nei
Lystype Allmennlys
Høyde i cm 0
Bredde i cm 55
Lengde i cm 47
Dybde i cm 11
Lumen pr lyspære 1800
Maks watt 16
Kelvin 2700-6500
Produktark Last ned