Smarthus
EGLO

Simolaris-z langbordspendel - sort

Klikk & Hent er ikke tilgjengelig for dette produktet
Simolaris-z langbordspendel fra Eglo er en nett, moderne taklampe, perfekt for deg som har smarthus. Taklampen er del av smarthusløsningen Eglo Connect-z, og kan styres med kompatible devices. Gir godt, rettet lys. Perfekt over langbord! Mer info under.
check 30 dagers returrett check Hjemlevering
- +
kr 4 069
Bestillingsvare: På vårt lager om 1-3 virkedager
Mer om dette produktet

Simolaris-z langbordspendel fra Eglo har et nett design som tilfører et grafisk snitt til rommet.

Taklampen er en smartlampe og del av Eglo Connect-z; en totalløsning for smartbelysning. Simolaris-z taklampe kan endre lystemperatur fra 2700 kelvin (varmt lys) og helt opp til 6500 kelvin (dagslys), skifte farge i alle regnbuens farger (RGB) og er dimbar. Alt dette styrer du med kompatibel fjernkontroll og/eller app.

Taklampen er 122 cm og kun 5,5 cm i dybden/bredden. Den gir godt og rettet lys nedover, og lyset jevnes og dempes grunnet et opalt deksel på undersiden. Det gjør at taklampen ikke blender, samtidig som den gir godt lys ned på en flate. 

NB! Smartbelysningen - smarte lamper og smarte lyspærer - må ikke monteres på/med ekstern dimmer. Da blir lampen ødelagt, og garanti vil bortfalle.


ANBEFALT BRUK

 • Anbefales over spisebord som er avlangt og fra 160/180 cm. Her får du da optimalt lys på bordflaten når du spiser eller jobber. For å få godt lys i hele rommet trenger du annen belysning i tillegg, da Simolaris-z ikke sprer lyset sitt i rommet, men derimot retter det ned mot bordet.
 •  Anbefales over kjøkkenøy, slik at du får godt lys når du lager mat. 
 • Anbefales i rom med maksimal takhøyde på 260 cm. Dette for å sikre at du får godt nok lys over din valgte flate, da den totale lengden på lampen er 110 cm fra taket. 


MONTERING

 • Over spisebord anbefaler vi at du monterer taklampe 65-75 cm fra bordet, og ca. i pannehøyde.
 • Over kjøkkenøy anbefaler vi at du monterer taklampen 75-90 cm fra benken, og ca. i pannehøyde når du står. 
 • NB! Smartbelysningen - smarte lamper og smarte lyspærer - må ikke monteres på/med ekstern dimmer. Da blir lampen ødelagt, og garanti vil bortfalle.


TILBEHØR 

 • Vi anbefaler fjernkontrollen til Eglo Connect.z slik at du kan regulere lyset nøyaktig slik du vil med et tastetrykk. Se den under anbefalt tilbehør. 
 • Hvis du ønsker kan du også laste ned tilhørende app, AwoX SmartCONTROL, som gir deg enda flere muligheter, og du kan styre smartbelysningen hjemme.
 • Du kan koble til en sensor med bevegelse- og/eller nattmodus, om du ønsker. Connect-z sensor kan brukes til alle din smarthusprodukter fra Eglo Connect. 


VEDLIKEHOLD

 • Tørk av støv med en tørr og myk klut. 
 • Fettflekker kan fjernes med lunkent vann og mildt rengjøringsmiddel uten skuremiddel. 


OM DESIGNET/SERIEN

Eglo er en totalleverandør av smarthus-systemet, kalt Eglo Connect.z. Smart-belysning gjør hverdagen mer sømløs, i tillegg sparer du både penger og strøm. Den tilhørende appen, som fungerer som styrebord, gir deg full kontroll over belysningen i hjemmet, også når du er ute og reiser.  I Eglo sin totalløsning får du både smart-lyspærer, lamper med smart-lyspærer og lamper med integrert smart-LED. Alle produktene fra Eglo connect.z er kompatible med hverandre og kan styres ved hjelp av den nevnte appen. Du kan selv velge hvor "smart" du vil at belysningen skal være ved å nedgradere/oppgradere med fjernkontroll, app og/eller en hub som Alexa og Google Home o.l. 


OM LEVERANDØREN

Eglo er et internasjonalt selskap, grunnlagt i 1969 i Tyrol. I dag leverer de  belysningsprodukter verden over. Eglo har utviklet et smarthus-univers kalt Eglo Connect.z. Mange har et forhold til Philips Hue, og Eglo sitt system fungerer på tilsvarende måte. Med Eglo Connect får du en totalløsning i god kvalitet, med stor valgmulighet og til et gunstig prispunkt. 

Spesifikasjoner
Varenr. 9002759996031
Garanti 5
Produktnummer hos leverandør 99603
Farge Sort
Materiale Aluminium/stål
Produktets IP-grad 20
Har ledning til stikk Nei
Lystype Funksjonslys
Høyde i cm 110
Bredde i cm 5.5
Lengde i cm 122
Lumen pr lyspære 4200
Maks watt 35
Kelvin 2700-6500
Produktark Last ned