Lang leveringstid
SECTO DESIGN

Secto 4201 small taklampe 5m ledning - sort

Secto 4201 Small fra Secto Design er en innovativ taklampe i bjørkefinér, håndlaget i Finland. Med lyspæren godt skjult er dette en blendefri lampe, som den gir godt nedadrettet lys, samt romlys. En moderne klassiker. Perfekt over sidebord eller flere på rekke over spisebord. Har ekstra lang ledning på 5 meter. Mer info under.
- +
kr 6 490
Færre enn 5 på nettlager
0 på butikklager
Færre enn 5 på nettlager
0 på butikklager
Mer om dette produktet

Secto 4201 Small er en innovativ, håndlaget taklampe i bjørkefinér. Lyspæren er skjult i toppen av lampen og skjermer mer enn de mer åpne modellene fra Secto. Taklampen er blendefri og gir en fantastisk lysopplevelse der lyset slynger seg langs hver enkelt spile. Når du kjøper denne lampen, følger det med en dimbar LED-pære på 1060 lumen med 3000K, noe som gir et godt, klart og naturlig lys. Du må alltid velge en LED-pære i denne lampen for å hindre overoppheting. Den kommer med ekstra lang ledning på 5 meter, og finnes også i en modell med en ledning på 1,5 meter.


ANBEFALT BRUK

  • Fantastisk lampe over spisebord i rom med takhøyde over 2,7 meter, gjerne flere på en rad.


MONTERING

  • Secto 4201  Small taklampe trenger kun enkel montering, og henger i krok. 
  • Skal du bruke lampen over spisebordet, anbefaler vi å montere den 65-75 cm over bordflaten. Du trenger to lamper til et bord på 120 cm. Øk til tre for et bord på 180 cm og fire for et bord på 240 cm. 
  • Takkoppen er ikke laget for seriekobling, men kan enkelt tilpasses formålet, siden den er i plast. Da kan du lage et hakk/en utfresing til ledningen. 


TILBEHØR

Det medfølger en LED-lyspære med 3000K, som sørger for et godt lys. Du må alltid velge en LED-pære i denne lampen for å hindre overoppheting. Se reservepære under anbefalt tilbehør. 


VEDLIKEHOLD

  • Rengjør lampen med glatt klut.
  • Ved flekker kan du bruke en fuktig klut. 


OM DESIGNET/SERIEN

Secto 4201 er lillebroren til den aller første lampen Secto laget, Secto 4200, som ble starten på Secto Design kolleksjonen. Den er designet av Seppo Koho, og kommer i fargene bjørk, valnøtt, sort eller hvit. Den kommer også i en større modell som heter Secto 4200, som bordlampe, gulvlampe og som vegglampe i to størrelser. Alle Secto sine lamper passer nydelig sammen, og kan fint kombineres med hverandre. Hos oss kan du kjøpe alle lampene. 


OM LEVERANDØREN

  • Secto Design er en finsk virksomhet som lager nydelige og svært populære nordiske designlamper. De er kjent for sitt miljøfokus og innovative bruk av naturmaterialer. Bruken av nøytrale, dempede farger gir luftighet og ro, mens naturlige materialer gir preg av kos og varme til skandinavisk interiør. 
  • Alle Sectos lamper håndlages i Finland, og er laget av formpresset bjørkefinér som er PEFC-sertifisert. Secto har stort fokus på bærekraft, og bruker kortreist materiale fra de finske skoger i sine lamper.
Spesifikasjoner
Varenr. 5714198007783
Produktnummer hos leverandør 4201 MU 5METER
Dimbar Ja
Farge Sort
Materiale Tre
Produktets IP-grad 20
Har ledning til stikk Nei
Ledningslengde i meter til tak 5
Feste Henger på krok
Lystype Funksjonslys
Diameter i cm 25
Høyde i cm 45
Antall lyspærer 1
Sokkel E27
Maks watt 20