Skjerm selges separat
HØVIK LYS

Saga gulvlampe rund - matt sort

Saga gulvlampe er en del av en tidløs serie i stilnøytralt design som passer overalt. Du kan bestemme uttrykket med valg av skjerm. Den kommer med fotbryter på ledningen. Nydelig ved en stol. Mer info under.
check 30 dagers returrett check Hjemlevering
- +
kr 2 149
5+ på nettlager
40+ på butikklager
Mer om dette produktet

Saga gulvlampe har en lampefot i sort matt metall og minimalistisk design. Skjermen kjøpes separat og valg av skjerm former uttrykket på gulvlampen. Lampen har en sort ledning på to meter og fotbryter på ledningen. 


ANBEFALT BRUK

Nydelig lampe ved en stol i stuen - hjemme og på hytta. 


MONTERING

Saga gulvlampe behøver kun enkel montering. 


TILBEHØR

  • Lampeskjerm kjøpes separat. Vi anbefaler Era lampeskjerm som er rektangulær eller en rund skjerm som er 35-40 cm i diameter. Se mer under anbefalt tilbehør. 
  • Du trenger en lyspære, og vi anbefaler en matt pære for å få en jevn lysfordeling. Se den under anbefalt tilbehør. 
  • Vil du dimme lampen, bruk da en plugg-in dimmer. Se den under anbefalt tilbehør. 


VEDLIKEHOLD

  • Tør av støv fra lampefoten med en tørr og myk klut. Fettflekker kan fjerne fra metallet med lunkent vann og mildt rengjøringsmiddel uten skuremiddel. 
  • Tørk av støv fra skjermen med støvkost/swifferkost. 


OM DESIGNET/SERIEN

Saga er en tidløs lampeserie i matt sort finish som er skreddersydd for norske hjem og hytter. Kombiner lampene med skjermer i farger som passer ditt hjem. Lyset Saga gir er avhengig av hvilken skjerm du går for. Lyse skjermer gir mer lys til rommet, mens mørke skjermer i større grad vi gi et lys som går opp og ned. Saga finnes i som bordlampe, taklampe, gulvlampe og vegglampe med og uten leselys. Det er fint å kombinere lamper i samme serie for å skape et helhetlig uttrykk. Hos Christiania Belysning kan du kjøpe hele serien. 


OM LEVERANDØREN

Høvik Lys er et av de mest kjente norske merkevarene innen belysning og fører lamper i god kvalitet og funksjonalitet. Det begynte allerede i 1874 med produksjon av lampeglass og lampekupler på Høvik Verk. I dag eier Christiania Belysning rettighetene til merkenavnet Høvik Lys, og viderefører de stolte tradisjonene som ligger i merkevaren. Kjøp din lampe hos oss. 

Spesifikasjoner
Varenr. 7058960026830
Produktnummer hos leverandør 3100002683
Dimbar Nei
Materiale Metall
Produktets IP-grad 0
Har ledning til stikk Ja
Lystype Allmennlys
Diameter i cm 25
Høyde i cm 135
Sokkel E27
Maks watt 60
Antall lyspærer 1
Anbefalt skjerm ø35-40, selges separat
Monteringsanvisning Last ned