KAMPANJE
-20%
NORMANN COPENHAGEN

Rise vegglampe u/ledning - gul

Rise vegglampe fra Normann Copenhagen er en designlampe i nordisk stil med enkle linjer og materialkombinasjon av ask og metall. Rise gir rettet lys. Du kan rotere skjermen oppover og nedover, og dermed bytte mellom godt leselys, og indirekte, stemningslys. Rise vegglampe egner seg godt som soveromslampe. Kommer uten ledning. Mer info under.
- +
Tilbudspris kr 1 312 Vanlig pris kr 1 640
Tilbudet varer t.o.m. 31.07.2024
Bestillingsvare: På vårt lager om 15-20 virkedager
Bestillingsvare: På vårt lager om 15-20 virkedager
Klikk & Hent er ikke tilgjengelig for dette produktet
Mer om dette produktet

Rise vegglampe fra Normann Copenhagen er en minimalistisk, nordisk designlampe i en nydelig materialkombinasjon av tresorten ask og metall. Skjermen er tett og gir rettet lys mot en flate. Den kan roteres nedover og oppover, som gjør Rise vegglampe multifunksjonell: Du har både en nydelig stemningslampe med indirekte lys som reflekteres mot veggen, og en utmerket leselampe. Rise vegglampe er 19,5 cm lang og 11 cm høy. Skjermen er 10 cm i diameter. Vegglampen kommer i mange farger og med eller uten ledning. Denne versjonen er uten ledning. 

ANBEFALT BRUK

  • Rise vegglampe er utmerket på soverommet. Her kan du bruke den som leselampe og stemningslampe. 


MONTERING

  • Denne versjonen er uten ledning og monteres direkte til veggpunkt.


TILBEHØR

  • Du trenger en lyspære med E14-sokkel. Vi anbefaler en matt illumformet pære, som passer godt inn i skjermen og sørger for jevn lysfordeling. Se den under anbefalt tilbehør. 


VEDLIKEHOLD

  • Rengjør lampen med en myk, tørr klut. 


OM DESIGNET/SERIEN

Rise vegglampe er en stilig, minimalistisk lampe i nordisk stil og dansk design. Rise er designet av Marianne Andersen for Normann Copenhagen. Vegglampen har en fleksibel skjerm som gjør at du både kan få stemningslys og leselys. Den kommer i mange farger, alle med den samme flotte basen i tre. Du får Rise med og uten ledning. Rise vegglampe passer inn i mange interiørstiler og hjem. 


OM LEVERANDØREN

Normann Copenhagen er en internasjonalt anerkjent merkevare med røtter i danske designtradisjoner, som ble grunnlagt i Danmark i 1999 av Jan Andersen og Poul Madsen. De har både belysning, møbler og annet tilbehør i hjemmet. Det som kjennetegner produktene til Normann Copenhagen er rene linjer, gjerne med en iøynefallende tvist. Alt er laget med fokus på kvalitet og holdbarhet, og respekt for miljøet. Hos oss får du et godt utvalg av Normann Copenhagen sine lamper. 

Spesifikasjoner
Varenr. 5712396063044
Produktnummer hos leverandør 502039
Dimbar Nei
Farge Gul/natur
Materiale Metall/tre
Produktets IP-grad 20
Har ledning til stikk Nei
Feste Koples direkte på uttak med ekstern bryter/dimmer
Lystype Funksjonslys
Diameter i cm 10
Høyde i cm 11
Lengde i cm 19.5
Antall lyspærer 1
Sokkel E14
Maks watt 5