FLAVIA LAMPS

Renata bordlampe H82 - seda negra skjerm

Renata bordlampe fra Flavia Lamps er en nydelig stemningslampe med lysende lampefot og -skjerm. Lampefoten er i munnblåst opalglass, med et tynt sort lakkert lag utenpå. Skjermen er håndlaget i silke, og gir en varm lyseffekt. Perfekt i stua. Mer info under.
check 30 dagers returrett check Hjemlevering
- +
kr 5 499
Færre enn 5 på nettlager
Færre enn 5 på butikklager
Mer om dette produktet

Renata bordlampe fra Flavia Lamps/Thawaru er en designlampe av høy kvalitet. Den har en lysende lampefot- og skjerm. Den er laget for hånd og hver lampe er helt unik. Lampefoten er i munnblåst opalglass, lakkert med et tynt sort lag utenpå. Opalglasset sørger for jevn lysspredning, og den sorte hinnen gir en marmorert effekt når lampefoten er slått på. Du kan selv velge om du vil ha lyset tent i basen, kun skjermen eller begge deler, ved å ta ut lyspæren. Skjermene er håndlaget i ekte silke, og er semitransparent. Den gjør lyset diffust og koselig. Renata bordlampe kommer med en ledning på 2,5 meter til stikk, og en bryter på rett ved sokkelen.

NB: Merk at lakken på lampefoten er svært tynn for å gi den gitte effekten. Små ujevnheter i denne overflaten er ikke å anse som en feil, og er derfor ikke reklamasjonsberettiget. 

 

ANBEFALT BRUK

  • Renata bordlampe er super som stemningslampe i stua.
  • På grunn av sin størrelse trenger den litt plass.
  • Super å plassere på et sidebord. 

 

MONTERING

Hvis du ikke vil ha lys i lampefoten, kan du enkelt skru ut lyspæren.

 

TILBEHØR

Det medfølger en LED G9-lyspære til lampefoten.

Vi anbefaler en klar lyspære med tretrinnsdimming til den semitransparante lampeskjermen, for å få en jevn lysspredning, samt gi deg mulighet til å regulere lysmengden ut fra behov. Se den i anbefalt tilbehør.

 

VEDLIKEHOLD

Tørk av støv med en støvkost.

 

OM DESIGNET/SERIEN

Renata bordlampe fra Flavia Lamps/Thawaru er et resultat av ekte håndverk. Hver lampe er helt unik, siden de er laget for hånd. Kombinasjonen av munnblåst glass og silkeskjerm gir det litt tradisjonelle utseende en helt ny vri og lampene er omfavnet av designverden og interiørentusiaster. Hos oss får du fire populære modeller: Flavia mini, Flavia, Renata og Augusta.

 

OM LEVERANDØREN

Thawaru er et spansk lampemerke basert i Barcelona. Deres hovedfokus er innovativ og dekorativ belysning. Thawaru startet som en liten familiebedrift i Barcelona som ble grunnlagt av to søstre.

Spesifikasjoner
Varenr. 5714198008285
Produktnummer hos leverandør RN-01/C-21
Dimbar Nei
Farge Sort marmorert/Sort
Materiale Glass/Velour
Produktets IP-grad 20
Har ledning til stikk Ja
Ledningslengde i meter til stikkontakt 2.5
Lystype Stemningslys
Diameter i cm 30
Høyde i cm 83
Antall lyspærer 1
Sokkel E27
Maks watt 40
Anbefalt skjerm Skjerm inkludert
Monteringsanvisning Last ned