PR HOME

Polly taklampe Ø45 - hvit/sort

Polly taklampe fra PR Home er en mønstret, dekorativ taklampe som egner seg godt over et stuebord. Taklampen har en brettet skjerm i matt, tykt papir og retter lyset nedover. Noe lys slippes også ut gjennom skjermen. Polly taklampe bidrar til å sette preg på interiøret. Mer info under.
- +
kr 999
Bestillingsvare: På vårt lager om 7-10 virkedager
Bestillingsvare: På vårt lager om 7-10 virkedager
Klikk & Hent er ikke tilgjengelig for dette produktet
Mer om dette produktet

Polly taklampe fra PR Home har en brettet papirskjerm i med mønster i sort og hvit. Papiret er matt og har en tykkelse på 230 gram, som igjen gjør at du får fine og tydelige brett. Papiret er FSC-sertifisert, og dermed fra bæredyktig skogdrift. Skjermen er festet i et matt sort metalloppheng og kommer med tekstilkabel på 1,5 meter. Skjermen er 45 cm i diameter på det bredeste og er 20 cm høy. 


ANBEFALT BRUK

  • Over et stuebord, som ikke står foran TV, slik at den ikke vil skygge foran TV-en. 
  • Over et spisebord som står i stuen. Vi anbefaler én taklampe for bord opptil 240 cm, og to stykker dersom bordet er lenger. 
  • På soverom, for et lunt lys og dekorativt element. 
  • NB! Anbefales ikke på kjøkken, siden skjermen er i papir. Det er vanskelig å fjerne fettflekker og smuss fra skjermen, som raskt kan oppstå på et kjøkken. 


MONTERING

  • Skal du ha taklampen over spisebord, anbefaler vi at du monterer den ca. 65-75 cm fra bordflaten og i pannehøyde. Da får du godt lys ned på bordet, uten at det er fare for blending. 
  • Skal du ha lampen over sengen, anbefaler vi at du monterer den over fotenden av sengen, slik at du får godt lys i rommet, uten å bli blendet når du ligger i sengen. 


TILBEHØR

Du trenger en lyspære med E27-sokkel. Vi anbefaler en matt lyspære, for å sikre jevn lysspredning gjennom skjermen. Sen den under anbefalt tilbehør. 


VEDLIKEHOLD

Tørk av støv med en tørr klut eller støvkost. 


OM LEVERANDØREN

Lampene til PR Home har et utpreget jordnært uttrykk. PR Home har belysning til både inne- og utebruk. De har base i Borås i Sverige, og startet som en interiørbutikk i 1983. Siden har utvidet til lamper og i dag finner du mange av deres lamper hos Christiania Belysning.


Spesifikasjoner
Varenr. 7330976128372
Produktnummer hos leverandør 3504510
Dimbar Ja
Farge Hvit/Sort
Materiale Papir
Produktets IP-grad 20
Har ledning til stikk Nei
Ledningslengde i meter til tak 1.5
Feste Henger på krok
Lystype Stemningslys
Diameter i cm 45
Høyde i cm 20
Antall lyspærer 1
Sokkel E27
Maks watt 15