LE KLINT

Plivello taklampe 5 skjermer - hvit/grønn/gyllen

Plivello taklampe fra Le Klint er et blikkfang i rommet. Pendelen er tro til Art Deco-stilen og er nydelig alene eller flere sammen. Super over bord, i trapp og som allmennlys i rom med god takhøyde. Mer info under.
- +
kr 31 595
Bestillingsvare: På vårt lager om 7-10 virkedager
Bestillingsvare: På vårt lager om 7-10 virkedager
Klikk & Hent er ikke tilgjengelig for dette produktet
Mer om dette produktet

Plivello taklampe fra Le Klint er en stilren håndlaget lampe. Taklampe har fem skjermer som er håndfoldet papir som er FSC-sertifisert (papir fra bærekraftig skogbruk) og har en dekorativ finish i aluminium. Fire av skjermene er grønne mens den midterste og bredeste er hvit. Lampen gir et mykt og jevnt rundstrålende lys som ikke blender. Pendelen er 48 cm i diameter og 97 cm høy. 


ANBEFALT BRUK

  • Superfin lampe over spisebord i rom der du har minst 260 cm takhøyde. Du trenger en lampe for bord opptil 240 cm og to pendler for bord som er lengre. 
  • Kjempe fin å bruke i trapp. 
  • Plivello 5 skjermer er også nydelig som allmennbelysning i et rom der du har minst 360 cm takhøyde. Dette fordi lampen er lang. 


MONTERING

Skal du ha lampen over spisebord, anbefaler vi at du monterer den 65-75 cm over bordflaten. 


TILBEHØR

  • Vi anbefaler en matt pære til taklampen din for å sikre et jevnt lys. 
  • Installer dimmer til din pendel, slik at du kan justere lysmengde ut fra behov. 


VEDLIKEHOLD

Bruk swifferkost/støvkost for å rengjøre lampen. 


OM DESIGNET/SERIEN

Plivello er en serie med taklamper designet av Christian Troels for Le Klint. De er i Art Deco-stil, som er en stilretning fra 1920 og 30-tallet der det ble lagt stor vekt på det dekorative. Et formål var å tilpasse design til masseproduksjon, noe som medførte en forkjærlighet for symmetriske og rektangulære former. Pendlene kommer i litt ulike størrelser og i helhvit og grønn og hvit, alle med messingdetaljer. Taklampene er håndlaget på Le Klint sin fabrikk i Odense. Plivello er en sammensetning av det italienske ordet "levello", som betyr level, og det franske ordet "pli" som betyr folde. Plivello er en tidløs lampe og like moderne som den er klassisk. Med sine stilrene linjer passer lampen inn i mange miljøer. 


OM LEVERANDØREN
Le Klint er en dansk merkevare og en av de fremste ambassadørene for dansk design og håndverkstradisjon. De er særlig kjent for lamper med brettet skjerm etter gammel tradisjon, og disse er håndlaget i Odense, Danmark. Le Klint har blitt verdenskjent og anerkjent for deres særegne lamper. Hos Christiania Belysning får du et solid utvalg.  
Spesifikasjoner
Varenr. 5703387011335
Produktnummer hos leverandør 113GOGR
Dimbar Ja
Farge Gylden/Hvit/Grønn
Materiale Papir/Metall
Produktets IP-grad 20
Har ledning til stikk Nei
Ledningslengde i meter til tak 3
Lystype Stemningslys
Diameter i cm 48
Høyde i cm 97
Antall lyspærer 1
Sokkel E27