NORMANN COPENHAGEN

Phantom taklampe small Ø45 - hvit

Klikk & Hent er ikke tilgjengelig for dette produktet
Phantom taklampe small fra Normann Copenhagen er en vakker lampe med spennende design, som gir et lunt lys. Phantom passer utmerket i soverom, i trapp eller over spisebord. Også fint i rom med god takhøyde. Skjermen er laget i et spesielt semitransparent stoff. Mer info under.
check 30 dagers returrett check Hjemlevering
- +
kr 7 500
Bestillingsvare: På vårt lager om 15-20 virkedager
Mer om dette produktet

Phantom taklampe small fra Normann Copenhagen har et vakkert design, som minner litt om en konkong. Den har en ramme i metall, som er kledd i et semitransparent resin-materiale, et slags syntetisk stoff. Lyset som stråler ut gjennom skjermen oppleves lunt, behagelig og stemningsfullt, og fordeler seg jevnt gjennom alle sidene. Taklampen er tilnærmet lukket nederst, som gjør at du ikke blir blendet, uansett hvilken vinkel du ser den fra. Phantom taklampe small er 45 cm i diameter, og kommer med ledning på hele fire meter. 


ANBEFALT BRUK

 • Phantom taklampe er godt egnet uansett om du har stor eller vanlig takhøyde, da den har en ekstra lang ledning på fire meter. 
 • Bruk Phantom taklampe på soverom, og få en nydelig lun atmosfære her. 
 • Phantom taklampe er kjemepfin i trapp, siden du ikke risikerer blending uansett hvilken vinkel du ser den fra. 
 • Phantom taklampe er godt egnet over spisebord som står i en spisestue eller stue. Særlig egnet for deg som også vil tilføre ekstra lys i rommet. 
 • NB! Ikke bruk Phantom taklampe på kjøkken pga. uegnet rengjøring. 


MONTERING

 • Skal du ha Phantom taklampe på soverom, anbefaler vi å montere lampen over fotenden av sengen. 
 • Skal du ha Phantom taklampe over spisebord, er anbefalt monteringshøyde ca 65-75 cm fra bordet og i pannehøyde. 


TILBEHØR

 • Du trenger en lyspære med E27-sokkel. Vi anbefaler en matt, dimbar pære. Da får du jevnt lys og kan regulere lysmengde etter behov. Se den under anbefalt tilbehør. 
 • Vi anbefaler å bruke ekstern dimmer til din Phantom taklampe. Har du ikke dimmebryter fra før, kan du kjøpe den hos oss. Se under anbefalt tilbehør. 


VEDLIKEHOLD

 • Rengjør lampen med en myk klut eller støvkost. 


OM DESIGNET/SERIEN

 • Phantom taklampe er en serie på tre taklamper i nydelig, kreativt design, designet av Simon Legald for Normann Copenhagen. 
 • Rammen er i metall og den er kledd i et semitransparent resin-materiale, et slags syntetisk stoff. De tre variantene Phantom taklampe kommer i er organiske med myke linjer. 
 • Phantom kommer i small Ø45, medium Ø80 og large Ø81. 


OM LEVERANDØREN

Normann Copenhagen er en internasjonalt anerkjent merkevare med røtter i danske designtradisjoner, som ble grunnlagt i Danmark i 1999 av Jan Andersen og Poul Madsen. De har både belysning, møbler og annet tilbehør i hjemmet. Det som kjennetegner produktene til Normann Copenhagen er rene linjer, gjerne med en iøynefallende tvist. Alt er laget med fokus på kvalitet og holdbarhet, og respekt for miljøet. Hos oss får du et godt utvalg av Normann Copenhagen sine lamper. 

Spesifikasjoner
Varenr. 5712396034211
Produktnummer hos leverandør 505038
Dimbar Ja
Farge Hvit
Materiale Resin/metall
Produktets IP-grad 20
Har ledning til stikk Nei
Ledningslengde i meter til tak 4
Feste Krok
Lystype Stemningslys
Diameter i cm 45
Høyde i cm 47
Sokkel E27
Maks watt 10
Antall lyspærer 1
Produktark Last ned
Monteringsanvisning Last ned