LOUIS POULSEN

PH Kongle taklampe Ø60 - kobber

Klikk & Hent er ikke tilgjengelig for dette produktet
PH Kongle taklampe, også kalt PH Artichoke, fra Louis Poulsen er et tidløst designikon og et elegant blikkfang i rommet. Taklampen er håndlaget, og bladene er hvitmalt på innsiden, slik at lampen gir godt romlys uten å blende. Perfekt over spisebordet eller i trapperom. Se mer info under.
check 30 dagers returrett check Hjemlevering
- +
kr 124 700
Bestillingsvare: På vårt lager om 3-5 virkedager
Mer om dette produktet

PH Kongle fra Louis Poulsen er et designikon fra 1958. Lampen, som også blir kalt for PH Artichoke og Konglelampen, er håndlaget og består av en rekke små blader som slipper ut et blendefritt lys. Bladene er hvitmalt på innsiden, som reflekterer lyset ytterligere og gir godt romlys uten å blende. Det er også enkelt å skifte lyspære, ved å løfte innmaten. PH Kongle tåler å monteres høyt og også rom med høy takhøyde, siden du aldri ser lyspæren. Taklampen er rommets definitive midtpunkt. Den kommer med en ledning på hele fire meter. 


ANBEFALT BRUK

  • Nydelig lampe over spisebord i rom med ekstra takhøyde
  • Passer i trapperom
  • Taklampen er nydelig i rom med god takhøyde, og tåler også å henge høyt, siden lyspæren er skjult. 


MONTERING

  • Skal du ha PH Kongle over spisebordet, anbefaler vi å montere den 60-70 cm over bordplaten. 
  • Tåler å monteres høyt, siden du aldri ser lyskilden. 
  • Taklampen festes med krok. 


TILBEHØR

Vi anbefaler en kraftig og matt lyspære, for å få utbytte av lampen, samt få jevn lysspredning. Se den i anbefalt tilbehør. 


VEDLIKEHOLD

  • Tørk av støv med tørr og myk klut.
  • Fettflekker kan fjernes med lunkent vann og mildt rengjøringsmiddel uten skuremiddel.
  • Kobberoverflaten er ubehandlet. Det betyr at den etter hvert kan utvikle en patina. Kobber som står innomhus vil gradvis utvikle en antikk brun farge. Kobber som blir utsatt for regn og vann vil utvikle et blåaktig/turkis patina, noe som kan skje hvis du for eksempel har en kobberlampe ute. Du kan enkelt unngå patinering med denne oppskriften, og lese mer. 


OM DESIGNET/SERIEN

PH Kongle, også kalt, PH Artichoke og Konglelampe, fra Louis Poulsen er en av de mest ikoniske designlampene fra Skandinavia! PH Kongle er designet av Poul Henningsen for Louis Poulsen i 1958, og består av 72 blader fordelt på 12 presise rader med seks blader i hver. Dette gjør at lampen er helt blendefri, uansett hvilken retning du ser lampen fra. Vinklene på bladene er nøye utregnet slik at lampen gir et vakkert og behagelig lys som skaper god atmosfære i rommet.

Hos oss finner du lampen i flere farger i størrelsene 48 cm, 60 cm og 84 cm i diameter. 


OM LEVERANDØREN

Louis Poulsen er en dansk virksomhet som har røtter tilbake til 1874, men først for alvor ble satt på kartet i designerverden i 1924 med arkitekt og designer Poul Henningsen i spissen. I dag er Louis Poulsen førende for dansk designbelysning og har verdenskjente lamper i sitt sortiment. Lampene tåler tidens tann i både uttrykk og kvalitet, og er lekre i mange ulike miljøer. I utvalget finner du klassiske designikoner og moderne designlamper. Hos Christiania Belysning kan du kjøpe lampene!


Spesifikasjoner
Varenr. 5714693169283
Garanti 5 år
Produktnummer hos leverandør 5741111981
Dimbar Ja
Farge Kobber
Materiale Stål/Aluminium
Produktets IP-grad 20
Har ledning til stikk Nei
Ledningslengde i meter til tak 4
Feste Henger på krok
Lystype Allmennlys
Diameter i cm 60
Høyde i cm 58
Sokkel E27
Maks watt 100
Antall lyspærer 1
Produktark Last ned
Monteringsanvisning Last ned