Forhåndsbestilling
LOUIS POULSEN

PH 5/5 taklampe - sort metall

En elegant og moderne videreutvikling av de danske klassikerne fra Louis Poulsen. Lampen gir et blendefritt og behagelig lys. Metallskjermen med hvit innside vil reflektere og styre lyset nedover. Gir en smak av elegant retro til de fleste interiør. Til denne lampen anbefaler vi en matt lyspære med riktig lysstyrke (lumen) for et optimalt lys. Se den i anbefalt tilbehør.
check 30 dagers returrett check Hjemlevering
- +
kr 14 590
Bestillingsvare: På vårt lager i uke 40
Mer om dette produktet

PH 5/5 taklampe er en elegant og moderne takpendel inspirert av Louis Poulsens klassikere. Lampen vil løfte ethvert interiør, og passer perfekt i de fleste rom.


PH 5/5 taklampe er en videreutvikling av Poul Henningsens originale 3-skjerm system fra 1926. Numrene i navnet refererer til størrelsen på hver skjerm i lampen. I motsetning til feks PH 3/2, beskrives PH 5/5 som en pendel i 'hel' størrelse. Den største skjermen er på 50 cm, og har proporsjoner mot de mindre på 3:2:1. Dette gjør at lampen er designet for å være helt blendefri, og vil gi et behagelig lys til rommet. På grunn av designet passer denne også bedre til å henge høyere i rommet enn for eksempel PH 3/2.


PH 5/5 er tilgjengelig både med hvitt opalglass og softtouch svartmalt metall med hvit innside. Denne versjonen med metall og hvit innside vil reflektere lyset godt, og gi et nedadrettet lys. Ønsker du at lampen heller skal spre litt mer lys til omgivelsene er PH 5/5 med en kombinasjon av hvitt opalglass og metallskjermen et bedre valg.


Til denne lampen anbefaler vi en matt lyspære med riktig lysstyrke (lumen) for et optimalt lys. Se den i anbefalt tilbehør.

Spesifikasjoner
Varenr. 5714693996704
Dimbar Ja
Farge Sort
Materiale Metall/Glass
Produktets IP-grad 20
Har ledning til stikk Nei
Ledningslengde i meter til tak 4
Lystype Funksjonslys
Diameter i cm 55
Høyde i cm 43
Antall lyspærer 1
Sokkel E27
Watt 70