Energy Class: E
Smarthus
EGLO

Parrapos-z taklampe 3-lys roterbar - sort

Parrapos-z taklampe 3-lys er en kul og smart taklampe som hører til Eglo sitt smarthus-univers. Designet er som et grafisk element. De tre sirklene er roterbare, og gjør det mulig å endre uttrykket. Anbefales i avlange rom, som gang og kjøkken, samt soverom. Mer info under.
check 30 dagers returrett check Hjemlevering
- +
kr 3 319
Færre enn 5 på nettlager
0 på butikklager
Mer om dette produktet

Parrapos-z taklampe 3-lys fra Eglo sin smarthusløsning, Eglo Connect-z, er en kul takplafond som sitter tett opp i taket, og bygger 9,3 cm ut fra taket. De tre lysende sirklene er roterbare, som gjør det mulig å leke deg med uttrykket. Begge sirklene har integrert LED gjennomgående i hele sirkelen, som gir en kul lyseffekt. Du kan endre lysfargen og lysstyrken på lampen ved hjelp av tilhørende fjernkontroll og/eller kompatibel app/hub. Lysfargen har hele spekteret fra 3000 kelvin, naturlig lys, til 6500 kelvin, dagslys. Parrapos-z taklampe er 54 cm lang på sitt lengste og veier 0,6 kg. 

NB! Smartbelysningen - smarte lamper og smarte lyspærer - må ikke monteres på/med ekstern dimmer. Da blir lampen ødelagt, og garanti vil bortfalle.


ANBEFALT BRUK

  • Anbefalt i avlange rom, grunnet formen. 
  • Super i gangen. 
  • Anbefalt på ungdomsrom og soverom. Her gir den godt lys til rommet og er dessuten et kult blikkfang. 
  • Passer bra på kjøkken. 
  • Passer også fint i rom med lav takhøyde, fordi taklampen bygger lite ut. 


MONTERING

Parrapos-z taklampe er beregnet på fast montering. 

NB! Smartbelysningen - smarte lamper og smarte lyspærer - må ikke monteres på/med ekstern dimmer. Da blir lampen ødelagt, og garanti vil bortfalle.


TILBEHØR 

  • Vi anbefaler fjernkontrollen til Eglo Connect.z slik at du kan regulere lyset nøyaktig slik du vil med et tastetrykk. Se den under anbefalt tilbehør. 
  • Hvis du ønsker kan du også laste ned tilhørende app, AwoX SmartCONTROL, som gir deg enda flere muligheter, og du kan styre smartbelysningen hjemme.
  • Du kan koble til en sensor med bevegelse- og/eller nattmodus, om du ønsker. Connect-z sensor kan brukes til alle din smarthusprodukter fra Eglo Connect. 


VEDLIKEHOLD

  • Tørk av støv med en tørr og myk klut eller støvkost.
  • Du kan fjerne fettflekker med en fuktig klut og evt. litt mildt rengjøringsmiddel uten skure- og slipemiddel. 


OM DESIGNET/SERIEN

Parrapos-z er en lampeserie, som er del av Eglo, som er en totalleverandør av smarthus-systemet, kalt Eglo Connect.z. Smart-belysning gjør hverdagen mer sømløs, i tillegg sparer du både penger og strøm. Den tilhørende appen, som fungerer som styrebord, gir deg full kontroll over belysningen i hjemmet, også når du er ute og reiser.  I Eglo sin totalløsning får du både smart-lyspærer, lamper med smart-lyspærer og lamper med integrert smart-LED. Alle produktene fra Eglo connect.z er kompatible med hverandre og kan styres ved hjelp av den nevnte appen. Du kan selv velge hvor "smart" du vil at belysningen skal være ved å nedgradere/oppgradere med fjernkontroll, app og/eller en hub som Alexa og Google Home o.l. 


OM LEVERANDØREN

Eglo er et internasjonalt selskap, grunnlagt i 1969 i Tyrol. I dag leverer de  belysningsprodukter verden over. Eglo har utviklet et smarthus-univers kalt Eglo Connect.z. Mange har et forhold til Philips Hue, og Eglo sitt system fungerer på tilsvarende måte. Med Eglo Connect får du en totalløsning i god kvalitet, med stor valgmulighet og til et gunstig prispunkt. 

Spesifikasjoner
Varenr. 9008606231249
Garanti 5 år
Produktnummer hos leverandør 900321
Dimbar Ja, dimmer på lampen
Farge Sort
Materiale Stål/plast
Produktets IP-grad 20
Har ledning til stikk Nei
Lystype Allmennlys
Høyde i cm 0
Bredde i cm 44.5
Lengde i cm 54.5
Dybde i cm 9
Sokkel Integrert LED
Lumen pr lyspære 4300
Maks watt 33
Kelvin 2700-6500
Produktark Last ned