Energy Class: E
Smarthus
EGLO

Paranday-z taklampe 4-lys - sort

Paranday-z taklampe fra Eglo er en smart og kul lampe med fire lyselementer som gir godt lys. Paranday-z er en del av smarthus-løsningen til Eglo. Bruk den med fordel på ungdomsrom, i gang og på kjøkken. Mer info under.
- +
kr 2 679
Bestillingsvare: På vårt lager om 1-3 virkedager
Bestillingsvare: På vårt lager om 1-3 virkedager
Klikk & Hent er ikke tilgjengelig for dette produktet
Mer om dette produktet

Paranday-z taklampe fra Eglo er en smart lampe som sitter tett opp i taket og bygger svært lite ut - kun 6,5 cm. Paranday-z har integrert LED og gir godt lys til omgivelsene. Den er dimbar, samt at du kan bytte lysets fargetemperatur fra varmt lys til kaldere lys. Varmt lys er ofte mer stemningsskapende, mens kaldere lys er godt egnet når du trenger å se godt med vasking - og for mer riktig fargegjengivelse. Du endrer lysfargen ved hjelp av tilhørende og/eller kompatible devices. Paranday-z taklampe er 47 cm lang og 43 cm bred. Den veier 0,62 kg. Den kommer også i en versjon med tre og to lyskilder, som er roterbare, i motsetning til denne med fire lyskilder. 

NB! Smartbelysningen - smarte lamper og smarte lyspærer - må ikke monteres på/med ekstern dimmer. Da blir lampen ødelagt, og garanti vil bortfalle.


ANBEFALT BRUK

  • Taklampen er super å bruke i rom som har lav takhøyde, da den bygger svært lite ut. 
  • Bruk den med fordel på ungdomsrommet. Det moderne designet kan være svært passende her. 
  • Kjempefin som lyskilde i gangen, da taklampen gir svært godt lys. 
  • Passer godt i avlange rom grunnet sin avlange form. 
  • Bruk den som allmennlys på et kjøkken. 


MONTERING

Taklampen er beregnet på fast montering. 

NB! Smartbelysningen - smarte lamper og smarte lyspærer - må ikke monteres på/med ekstern dimmer. Da blir lampen ødelagt, og garanti vil bortfalle.


TILBEHØR 

  • Vi anbefaler fjernkontrollen til Eglo Connect.z slik at du kan regulere lyset nøyaktig slik du vil med et tastetrykk. Se den under anbefalt tilbehør. 
  • Hvis du ønsker kan du også laste ned tilhørende app, AwoX SmartCONTROL, som gir deg enda flere muligheter, og du kan styre smartbelysningen hjemme.
  • Du kan koble til en sensor med bevegelse- og/eller nattmodus, om du ønsker. Connect-z sensor kan brukes til alle din smarthusprodukter fra Eglo Connect. 


VEDLIKEHOLD

  • Tørk av støv med en tørr og myk klut eller støvkost.
  • Du kan fjerne fettflekker med en fuktig klut og evt. litt mildt rengjøringsmiddel uten skure- og slipemiddel. 


OM DESIGNET/SERIEN

Eglo er en totalleverandør av smarthus-systemet, kalt Eglo Connect.z. Smart-belysning gjør hverdagen mer sømløs, i tillegg sparer du både penger og strøm. Den tilhørende appen, som fungerer som styrebord, gir deg full kontroll over belysningen i hjemmet, også når du er ute og reiser.  I Eglo sin totalløsning får du både smart-lyspærer, lamper med smart-lyspærer og lamper med integrert smart-LED. Alle produktene fra Eglo Connect.z er kompatible med hverandre og kan styres ved hjelp av den nevnte appen. Du kan selv velge hvor "smart" du vil at belysningen skal være ved å nedgradere/oppgradere med fjernkontroll, app og/eller Alexa og Google Home - smarte AI-assistenter til hjemmet. 


OM LEVERANDØREN

Eglo er et internasjonalt selskap, grunnlagt i 1969 i Tyrol. I dag leverer de  belysningsprodukter verden over. Eglo har utviklet et smarthus-univers kalt Eglo Connect.z. Mange har et forhold til Philips Hue, og Eglo sitt system fungerer på tilsvarende måte. Med Eglo Connect får du en totalløsning i god kvalitet, med stor valgmulighet og til et gunstig prispunkt. 

Spesifikasjoner
Varenr. 9008606231225
Garanti 5 år
Produktnummer hos leverandør 900318
Dimbar Ja, dimmer på lampen
Farge Sort
Materiale Stål/plast
Produktets IP-grad 20
Har ledning til stikk Nei
Lystype Allmennlys
Høyde i cm 0
Bredde i cm 43
Lengde i cm 47
Dybde i cm 6.5
Sokkel Integrert LED
Lumen pr lyspære 5000
Maks watt 42
Kelvin 2700-6500