SECTO DESIGN

Octo 4240 taklampe 5m ledning - valnøtt

Octo 4240 taklampe fra Secto Design er en stor og luftig lampe, håndlaget i bjørkefinér. En populær designlampe, som er blendefri og gir både godt nedadrettet lys og romlys. Perfekt over spisebord i rom med god takhøyde og i trapperom. Denne har ekstra lang ledning på fem meter. Mer info under.
- +
kr 10 890
Bestillingsvare: På vårt lager om 6 uker
Bestillingsvare: På vårt lager om 6 uker
Klikk & Hent er ikke tilgjengelig for dette produktet
Mer om dette produktet

Octo 4240 taklampe fra Secto Design er en nydelig lampe i tre og et populært designikon. Lyspæren er skjult i toppen av lampen, noe som hindrer  blending og gir en fantastisk lysopplevelse der lyset slynger seg langs hver enkelt spile. Når du kjøper denne lampen, følger det med en dimbar LED-pære på 1060 lumen med 3000K, noe som gir et godt, klart og naturlig lys. Du må alltid velge en LED-pære i denne lampen for å hindre overoppheting. Den kommer med ekstra lang ledning på hele 5 meter opp til taket, og er derfor helt super hvis du har det høyt under taket. Kommer også i en versjon med ledning på 1,5 meter. 


ANBEFALT BRUK

  • Fantastisk lampe over spisebord i rom med takhøyde over tre meter. 
  • Super å bruke i trapperom. 


MONTERING

  • Octo 4240 trenger kun enkel montering, og henger i krok. 
  • Skal du bruke lampen over spisebordet, anbefaler vi å montere den 65-75 cm over bordflaten. Du trenger én lampe til et bord på 120 cm. Er bordet ditt dobbelt så stor, trenger du to stykker. 
  • Takkoppen er ikke laget for seriekobling, men kan enkelt tilpasses formålet, siden den er i plast. Da kan du lage et hakk/en utfresing til ledningen. 


TILBEHØR

Det medfølger en LED-lyspære med 3000K, som sørger for et godt lys. Du må alltid velge en LED-pære i denne lampen for å hindre overoppheting. Se reservepære under anbefalt tilbehør. 


VEDLIKEHOLD

  • Rengjør lampen med glatt klut.

  • Ved flekker kan du bruke en fuktig klut. 


OM DESIGNET/SERIEN

Med en Secto lampe får du en innovativ og stilren lampe i nordisk design. Alle Sectos lamper kan fint kombineres med hverandre.

Octo 4240 er den mest kjente lampen fra finske Secto. Den er designet av Seppo Koho, og kommer i fargene bjørk, valnøtt, sort eller hvit. I tillegg kommer den i en mindre variant, Octo 4241 small. 


OM LEVERANDØREN

Secto Design er en finsk virksomhet som lager nydelige og svært populære designlamper. De er kjent for sitt miljøfokus og innovative bruk av naturmaterialer. Bruken av nøytrale, dempede farger gir luftighet og ro, mens naturlige materialer gir preg av kos og varme til skandinavisk interiør. Du finner taklamper, gulvlamper, bordlamper og vegglamper i utvalget.

Alle Sectos lamper håndlages i Finland, og er laget av formpresset bjørkefinér som er PEFC-sertifisert. Secto har stort fokus på bærekraft, og bruker kortreist materiale fra de finske skoger i sine lamper.

Spesifikasjoner
Varenr. 5714198007806
Produktnummer hos leverandør 4240 PA 5METER
Dimbar Ja
Farge Valnøtt
Materiale Tre
Produktets IP-grad 20
Har ledning til stikk Nei
Ledningslengde i meter til tak 5
Feste Henger på krok
Lystype Funksjonslys
Diameter i cm 54
Høyde i cm 68
Antall lyspærer 1
Sokkel E27
Maks watt 20