DESIGN FOR THE PEOPLE

Nomi taklampe Ø71 - matt sort

Klikk & Hent er ikke tilgjengelig for dette produktet
Nomi taklampe fra Design For The People er en minimalistisk taklampe, godt egnet over store runde spisebord. Den har fem armer, og hver lyspære er dekket av et matt deksel, som gjør at lyset oppleves behagelig og mykt. Mer info under.
check 30 dagers returrett check Hjemlevering
- +
kr 4 299
Bestillingsvare: På vårt lager om 5-7 virkedager
Mer om dette produktet

Nomi taklampe har et elegant design. Lampens fem pærer er dekket av diffusorer, som sørger for et behagelig og blendingsfritt lys. Lyset er styrt nedover, og hvert lampehode har en diameter på 12,5 cm. Ledningen er på tre meter, og hele lampens diameter er på 71 cm. Nomi taklampe er laget i metall og er matt lakkert. 


ANBEFALT BRUK

  • Anbefales over store spisebord. Her gir Nomi taklampe godt lys ned på bordet, samtidig som lyset blir jevnt fordelt over en stor flate.
  • Kjempefin over runde bord, da formen harmonerer. 


MONTERING

  • Over spisebord, anbefaler vi at du monterer taklampen ca. 65-75 cm fra bordflaten og i pannehøyde. Da får du godt lys på bordet, uten å bli blendet selv. 


TILBEHØR

  • Du trenger fem lyspærer med E14-sokkel. Se den under anbefalt tilbehør.


VEDLIKEHOLD

Rengjør taklampen med en myk og fuktig klut. Ikke bruk rengjøringsmidler med skuremiddel. 


OM DESIGNET/SERIEN

Nomi taklampe er laget av den danske designeren Bønnelycke MDD for Design For The People, og er elegant og minimalistisk. Du finner også en gulvlampe i samme serie. Det er ofte fint å kombinere lamper i samme serie for å skape en helhet i hjemmet. 


OM LEVERANDØREN

Design For The People er et merke hos Nordlux. Deres visjon er å skape designprodukter for alle som setter pris på nyskapende lysdesign, og de samarbeider med dyktige designere. Siden 2017 har flere av deres produkter blitt belønnet med internasjonale designpriser – blant annet Red Dot Award og iF Design Award. Hos oss får du et godt utvalg.

Spesifikasjoner
Varenr. 5704924013652
Produktnummer hos leverandør 2220163006
Dimbar Ja
Farge Sort
Materiale Metall
Produktets IP-grad 20
Har ledning til stikk Nei
Ledningslengde i meter til tak 300
Lystype Funksjonslys
Diameter i cm 71
Antall lyspærer 5
Sokkel E14
Maks watt 8
Produktark Last ned
Monteringsanvisning Last ned