DESIGN FOR THE PEOPLE

Nomi gulvlampe H142,5 - matt sort

Klikk & Hent er ikke tilgjengelig for dette produktet
Nomi gulvlampe fra Design For The People er en leselampe med minimalistisk design og tre lampehoder - perfekt i stuen. Du justerer de tre lampehodene opp og ned etter behov og slår lyset av og på med et enkelt trykk oppå lampen. Mer info under.
check 30 dagers returrett check Hjemlevering
- +
kr 3 449
Bestillingsvare: På vårt lager om 5-7 virkedager
Mer om dette produktet

Nomi gulvlampe fra Design For The People er en leselampe i metall med tre lampehoder og et minimalistisk design. Lampehodene gir rettet lys og er justerbare, slik at du kan rette lyset der du trenger. På grunn av at stålampen har tre lyskilder, kan du også spre lyset over et større område, og Nomi gulvlampe bidrar i så måte til det generelle lyset i rommet. Den er 142,5 cm høy, kommer med rund lampefot på 30 cm i diameter og en sort tekstilledning på 2,5 meter. Bryter er enkelt tilgjengelig på toppen av røret/lampen. Hvert lampehode er 12,5 cm i diameter. 


ANBEFALT BRUK

  • Nomi gulvlampe er et kjempefint tilskudd til oppholdsrommet, som stue. Bruk den som leselampe ved godstolen. Samtidig bidrar Nomi til det generelle lyset i rommet og det estetiske uttrykket. 


TILBEHØR

  • Du trenger tre lyspærer med E14 sokkel. Vi anbefaler en matt illumpære for best resultat. Se den under anbefalt tilbehør. 


VEDLIKEHOLD

  • Rengjør lampen ved å bruke en støvkost. 
  • Fettflekker kan fjernes med lunkent vann og mildt rengjøringsmiddel uten skuremiddel.


OM DESIGNET/SERIEN

Nomi-serien skapt av den danske designeren Bønnelycke MDD. Nomi er en praktisk, men likevel elegant. Du får Nomi taklampe og Nomi gulvlampe hos oss.


OM LEVERANDØREN

Design For The People er et merke hos Nordlux. Deres visjon er å skape designprodukter for alle som setter pris på nyskapende lysdesign, og de samarbeider med dyktige designere. Siden 2017 har flere av deres produkter blitt belønnet med internasjonale designpriser – blant annet Red Dot Award og iF Design Award. Hos oss får du et godt utvalg.

Spesifikasjoner
Varenr. 5704924010231
Produktnummer hos leverandør 2220194003
Dimbar Nei
Farge Sort
Materiale Metall
Produktets IP-grad 20
Har ledning til stikk Ja
Ledningslengde i meter til stikkontakt 250
Lystype Funksjonslys
Diameter i cm 12.5
Bredde i cm 30
Sokkel E14
Maks watt 8
Antall lyspærer 3
Produktark Last ned
Monteringsanvisning Last ned