DESIGN FOR THE PEOPLE

Nexus vegglampe - sort

Nexus vegglampe fra Design For The People har et minimalistisk, tidløst og nordisk design. Perfekt som leselampe ved senga. vegglampen har et dreibart sving- og vippeledd i messing og messingbryter i retrostil på lampehodet. Den gir rettet og godt leselys. Mer info under.
check 30 dagers returrett check Hjemlevering
- +
kr 999
Færre enn 5 på nettlager
0 på butikklager
Mer om dette produktet

Nexus vegglampe fra Design For The People er i lakkert metall med vakre detaljer i ekte messing. Vegglampen har en metallskjerm på 10 cm i diameter. Bryter er i messing og plassert på lampehode - i ekte retrostil. Skjermen er tett, som igjen gjør at den retter lyset i en bestemt retning, og fungerer derfor utmerket som leselampe. Skjermen kan dreies og vippes ved hjelp av et fleksibelt ledd, som også er i messing. Vegglampen kommer med ledning på 2,5 meter. 


ANBEFALT BRUK

Super leselampe ved senga. Den fleksible metallskjermen, gjør at du kan tilpasse lysretningen, slik at den treffer godt på område du vil opplyse, som en bokside. 


TILBEHØR

Du trenger en lyspære, og her anbefaler vi en spotpære. Spotpæren gjør at du får rettet og godt lys ned på arbeidsflaten. Se den under anbefalt tilbehør. 


VEDLIKEHOLD

  • Tørk av støv med en tørr og myk klut eller støvkost.
  • Du kan fjerne fettflekker med en fuktig klut og evt. litt mildt rengjøringsmiddel uten skure- og slipemiddel. 


OM DESIGNET/SERIEN

Nexus er en spennende serie fra Design For The People/Nordlux, i nordisk stil, innblandet retroelementer. Du finner Nexus som taklampe i to størrelser, vegglampe, gulvlampe og bordlampe. Alle kommer i sort og hvit. Lampeserien er designet av Bønnelycke. Det er flott å kombinere lamper fra samme serie for å skape et helhetlig uttrykk i hjemmet. 


OM LEVERANDØREN

Design For The People er et merke hos Nordlux. Deres visjon er å skape designprodukter for alle som setter pris på nyskapende lysdesign, og de samarbeider med dyktige designere. Siden 2017 har flere av deres produkter blitt belønnet med internasjonale designpriser – blant annet Red Dot Award og iF Design Award. Hos oss får du et godt utvalg.

Spesifikasjoner
Varenr. 5704924002373
Produktnummer hos leverandør 2020601003
Dimbar Nei
Farge Sort
Materiale Metall
Produktets IP-grad 20
Har ledning til stikk Ja
Ledningslengde i meter til stikkontakt 2.5
Feste Festes med skruer
Lystype Funksjonslys
Høyde i cm 22
Sokkel GU10
Maks watt 6
Antall lyspærer 1
Produktark Last ned
Monteringsanvisning Last ned