DESIGN FOR THE PEOPLE

Nexus taklampe Ø10 - hvit

Nexus taklampe fra Design For The People er en minimalistisk taklampe i nordisk stil og med delikate detaljer. Lyset sentreres ned mot en flate, og taklampen passer perfekt flere på rekke over en kjøkkenøy eller kjøkkenbenk. Se mer info under.
- +
kr 999
Færre enn 5 på nettlager
0 på butikklager
Færre enn 5 på nettlager
0 på butikklager
Mer om dette produktet

Nexus taklampe fra Design For The People har en metallskjerm på 10 cm i diameter med satengmatt finish. Taklampen har en delikat, usynlig overgang mellom ledning og lampeskjerm. Skjermen er malt hvit inni, noe som gjør at lyset reflekteres godt, noe som igjen betyr at lampen gir godt nedadrettet lys. Undersiden er dekket av en diffuser, hvilket betyr at lyset myknes og fordeles jevnt utover. Ledningen til tak er tre meter. 


ANBEFALT BRUK

  • Egner seg godt på rekke over en kjøkkenbenk eller kjøkkenøy. 


MONTERING

  • Festes med krok. 
  • Over kjøkkenbenk/øy anbefaler vi at du monterer taklampen 75-90 cm fra benkflaten og ca i pannehøyde når du står. Høyden er altså litt avhengig av de som bor i hjemmet og bruker kjøkkenbenken flittig. 


TILBEHØR

Du trenger en lyspære med GU10-sokkel. Vi anbefaler en spotpære for å få godt sentrert lys. Se den under anbefalt tilbehør. 


VEDLIKEHOLD

  • Tørk av støv med en tørr og myk klut eller støvkost.
  • Du kan fjerne fettflekker med en fuktig klut og evt. litt mildt rengjøringsmiddel uten skure- og slipemiddel. 


OM DESIGNET/SERIEN

Nexus er en spennende serie fra Design For The People/Nordlux, i nordisk stil, innblandet retroelementer. Du finner Nexus som taklampe i to størrelser, vegglampe, gulvlampe og bordlampe. Alle kommer i sort og hvit. Lampeserien er designet av Bønnelycke. Det er flott å kombinere lamper fra samme serie for å skape et helhetlig uttrykk i hjemmet. 


OM LEVERANDØREN

Design For The People er et merke hos Nordlux. Deres visjon er å skape designprodukter for alle som setter pris på nyskapende lysdesign, og de samarbeider med dyktige designere. Siden 2017 har flere av deres produkter blitt belønnet med internasjonale designpriser – blant annet Red Dot Award og iF Design Award. Hos oss får du et godt utvalg.

Spesifikasjoner
Varenr. 5704924002328
Produktnummer hos leverandør 2020563001
Dimbar Ja
Farge Hvit
Materiale Metall
Produktets IP-grad 20
Har ledning til stikk Nei
Ledningslengde i meter til tak 3
Feste Henger på krok
Lystype Funksjonslys
Diameter i cm 10
Høyde i cm 15
Antall lyspærer 1
Sokkel GU10
Maks watt 6
Produktark Last ned
Monteringsanvisning Last ned