DESIGN FOR THE PEOPLE

Navone taklampe Ø20 - opal

Klikk & Hent er ikke tilgjengelig for dette produktet
Navone taklampe fra Design For The People er en tidløs og klassisk takpendel som passer utmerket over spisebord. Lyset blir spredt jevnt og godt i rommet gjennom den opale glasskjermen. Messingdetaljer gir et moderne preg. Mer info under.
check 30 dagers returrett check Hjemlevering
- +
kr 1 699
Bestillingsvare: På vårt lager om 5-7 virkedager
Mer om dette produktet

Navone taklampe fra Design For The People har en myk og rund form, og den svært subtile buede bunnen tilfører en ny interessant dimensjon som forvandler lampen til mer enn bare en kule. Navone har lekre messingdetaljer. Taklampen er 20 cm i diameter og kommer med tekstilledning på tre meter. 


ANBEFALT BRUK

  • Navone pendel er perfekt over spisebord, og er godt egnet for deg som vil ha en takpendel som både gir godt lys ned på bordet, samt bidrar til det generelle lyset i rommet. Bruk to lamper over bord på 120 cm, tre stykker over bord på 180 og fire lamper for bord på 240 cm. 


MONTERING

  • Over spisebord er anbefalt monteringshøyde 65-75 cm fra bordflaten, og ca. i pannehøyde. Da får du godt lys på bordet, uten å risikere å bli blendet av lyset. 


TILBEHØR

  • Du trenger en lyspære, og her anbefaler vi en dimbar pære som er matt. Da får du jevn lysspredning, og kan dimme til lysstyrken du ønsker ut fra behov og tid på døgnet. 
  • Vi anbefaler dimmer til Navone taklampe. Har du ikke dimmer fra før, kan du kjøpe hos oss og få den installert av sertifisert elektriker. Se dimmer under anbefalt tilbehør. 


VEDLIKEHOLD

  • Rengjør lampen ved å bruke en støvkost. 
  • Fettflekker kan fjernes med lunkent vann og mildt rengjøringsmiddel uten skuremiddel.


OM DESIGNET/SERIEN

Navone taklampe er designet av det danske designstudioet Mavro/Lefevre for Design For The People. Lampedesignet er tidløst og klassisk, og kombinerer materiale opalglass og messing på en elegant måte. Navone taklampe er et godt valg over spisebord, særlig for deg som også ønsker at spisebordslampen gir lys til resten av rommet (ikke kun ned på bordet). Navone pendel kommer i to størrelser: 20 og 30 cm i diameter. Begge taklampene fås hos oss. 


OM LEVERANDØREN 

Design For The People er et merke hos Nordlux. Deres visjon er å skape designprodukter for alle som setter pris på nyskapende lysdesign, og de samarbeider med dyktige designere. Siden 2017 har flere av deres produkter blitt belønnet med internasjonale designpriser – blant annet Red Dot Award og iF Design Award. Hos oss får du et godt utvalg.

Spesifikasjoner
Varenr. 5704924010071
Produktnummer hos leverandør 2220433001
Dimbar Ja
Farge Opal
Materiale Glass
Produktets IP-grad 20
Har ledning til stikk Nei
Ledningslengde i meter til tak 300
Lystype Allmennlys
Diameter i cm 20
Høyde i cm 17
Antall lyspærer 1
Sokkel E27
Maks watt 40
Produktark Last ned
Monteringsanvisning Last ned