&TRADITION

Mist AP15 taklampe Ø25 - matt hvit/glass

Klikk & Hent er ikke tilgjengelig for dette produktet
Mist AP15 taklampe fra &Tradition gir et lunt stemningslys til omgivelsene. Taklampen er i munnblåst opalglass og har myke, runde linjer. Skjermen er lukket og lyset blir jevnt og mykt spredt i rommet. Mist er en super taklampe over spisebord. Kommer også i større versjon. Mer info under.
check 30 dagers returrett check Hjemlevering
- +
kr 3 570
Bestillingsvare: På vårt lager om 5-7 virkedager
Mer om dette produktet

Mist AP15 taklampe fra &Tradition er en taklampe i munnblåst opalglass med myke linjer. Den opale skjermen er lukket og lyset spres jevnt og behagelig i omgivelsene. Mist taklampe gir et blendefritt lys, og bidrar godt til det generelle lyset i rommet. Mist AP15 taklampe er 25 cm i diameter og 13 cm høyden. Den har nydelige hvite detaljer. 


ANBEFALT BRUK

  • Mist AP15 taklampe er velegnet over spisebord. Dette er lampen for deg som vil at spisebordslampen også skal gi godt lys ellers til rommet. Vi anbefaler to taklampe for bord på 120 cm, tre lamper for bord på 180 cm og fire stykker dersom bordet er 240 cm. 
  • Mist AP15 er også fin over et mindre bord. 


MONTERING

  • Over spisebord er anbefalt monteringshøyde fra bordflaten 65-75 cm og ca. i pannehøyde. Da får du godt lys uten å bli blendet av lyset. 


TILBEHØR

  • Du trenger en lyspære med G9-sokkel. Du finner anbefalt lyskilde under tilbehør. 
  • Vi anbefaler å bruke dimmer til din Mist taklampe. Har du ikke dimmebryter fra før, kan du kjøpe hos oss. Se anbefalt tilbehør. 


VEDLIKEHOLD

  • Tørk av støv med tørr og myk klut.
  • Fettflekker kan fjernes med lunkent vann og mildt rengjøringsmiddel uten skuremiddel. NB! Glasset må være tørt når du skrur på lyset.


OM DESIGNET/SERIEN

Mist er en lampeserie designet for &Tradition av All The Way To Paris. Lampene er i munnblåst opalglass og har myke linjer. Lyset oppleves svært behagelig, jevnt og mykt. Mist bidrar til en nydelig stemning i omgivelsene. Hos oss får du Mist som takpendel i to størrelser, 25 cm i diameter og 37 cm i diameter. Den kommer også som bordlampe. 


OM LEVERANDØREN

&Tradition er en dansk leverandør av designlamper med tidløs appell. De har både klassiske designikoner og nyvinninger. De kombinerer kreativitet og godt håndverk, og fører unike kvalitetslamper. Hos Christiania Belysning kan du kjøpe et stort utvalg lamper fra &Tradition. Du finner taklamper, bordlamper, oppladbare lamper, gulvlamper og vegglamper.

Spesifikasjoner
Varenr. 5705385036495
Produktnummer hos leverandør 133268A324
Dimbar Ja
Farge Opal/hvit
Materiale Glass
Produktets IP-grad 20
Har ledning til stikk Nei
Ledningslengde i meter til tak 3
Feste Festes med skruer
Lystype Allmennlys
Diameter i cm 25
Høyde i cm 13
Sokkel E14
Maks watt 40
Antall lyspærer 1
Produktark Last ned