Smarthus
EGLO

Marghera-z taklampe plafond Ø60 - sort

Klikk & Hent er ikke tilgjengelig for dette produktet
Marghera-z er en taklampe som sitter tett opp i taket og fir godt lys til omgivelsene. Egnet på soverom, hjemmekontor. Designet er stramt og moderne, og lyset er behagelig og indirekte. Takplafonden er del av Eglo sitt smarthussystem, og vha. fjernkontroll/app kan du styre lysmengde, -temperatur og -farge. Mer info under.
check 30 dagers returrett check Hjemlevering
- +
kr 6 739
Bestillingsvare: På vårt lager om 1-3 virkedager
Mer om dette produktet

Marghera-z taklampe fra Eglo er en moderne, stram og stor taklampe med integrert LED, som att på til er smart. Taklampen er en del av smarthus-universet til Eglo, kalt Eglo Connect-z.

Marghera-z sitter tett opp i taket, og slike taklamper kalles også plafond. Den har justerbar fargetemperatur fra varmt til kaldt lys, samt justerbar lysfarge i hele RGB-spekteret, dvs. alle regnbuens farger. Den er også dimbar. Du justerer til ønsket uttrykk med enten tilhørende app eller fjernkontroll. Lyset er plassert som en gjennomgående ring på innsiden av skjermen, og er litt indirekte og blendingsreduserende. Lyset oppleves som behagelig og lyser opp omgivelsene godt. Marghera er en typisk allmennlampe, altså en lampe som bidrar til det generelle romlyset. 

Taklampen er 60 cm i diameter og veier 4,17 kg. 

NB! Smartbelysningen - smarte lamper og smarte lyspærer - må ikke monteres på/med ekstern dimmer. Da blir lampen ødelagt, og garanti vil bortfalle.


ANBEFALT BRUK

 • På soverom. Her gir den godt lys til rommet og bidrar til det generelle/allmenne lyset. 
 • På barnerom og ungdomsrom. Her gir den godt lys til rommet og bidrar til det generelle/allmenne lyset. Marghera-z kan også gjøre om rommet til et periodisk fargerikt diskotek om ønskelig. 
 • På hjemmekontor. 


MONTERING

 • Taklampen er beregnet på fastmontering. 
 • På soverom anbefaler vi å ha plafonden over fotenden av sengen for å redusere mulighet for å bli blendet når du ligger i sengen. 
 • NB! Smartbelysningen - smarte lamper og smarte lyspærer - må ikke monteres på/med ekstern dimmer. Da blir lampen ødelagt, og garanti vil bortfalle.


TILBEHØR 

 • Vi anbefaler fjernkontrollen til Eglo Connect.z slik at du kan regulere lyset nøyaktig slik du vil med et tastetrykk. Se den under anbefalt tilbehør. 
 • Hvis du ønsker kan du også laste ned tilhørende app, AwoX SmartCONTROL, som gir deg enda flere muligheter, og du kan styre smartbelysningen hjemme.
 • Du kan koble til en sensor med bevegelse- og/eller nattmodus, om du ønsker. Connect-z sensor kan brukes til alle din smarthusprodukter fra Eglo Connect. 


VEDLIKEHOLD

 • Tørk av støv med en tørr og myk klut eller støvkost.
 • Du kan fjerne fettflekker med en fuktig klut og evt. litt mildt rengjøringsmiddel uten skure- og slipemiddel. 


OM DESIGNET/SERIEN

Marghera-z er en lampeserie fra Eglo, som alle har beslektet design og er smarte lamper.

Eglo er en totalleverandør av smarthus-systemet, kalt Eglo Connect.z. Smart-belysning gjør hverdagen mer sømløs, i tillegg sparer du både penger og strøm. Den tilhørende appen, som fungerer som styrebord, gir deg full kontroll over belysningen i hjemmet, også når du er ute og reiser.  I Eglo sin totalløsning får du både smart-lyspærer, lamper med smart-lyspærer og lamper med integrert smart-LED. Alle produktene fra Eglo connect.z er kompatible med hverandre og kan styres ved hjelp av den nevnte appen. Du kan selv velge hvor "smart" du vil at belysningen skal være ved å nedgradere/oppgradere med fjernkontroll, app og/eller en hub som Alexa og Google Home o.l. 


OM LEVERANDØREN

Eglo er et internasjonalt selskap, grunnlagt i 1969 i Tyrol. I dag leverer de  belysningsprodukter verden over. Eglo har utviklet et smarthus-univers kalt Eglo Connect.z. Mange har et forhold til Philips Hue, og Eglo sitt system fungerer på tilsvarende måte. Med Eglo Connect får du en totalløsning i god kvalitet, med stor valgmulighet og til et gunstig prispunkt. 

Spesifikasjoner
Varenr. 9008606222025
Garanti 5 år
Produktnummer hos leverandør 900067
Dimbar Ja, dimmer på lampen
Farge Sort
Materiale Stål/plast
Produktets IP-grad 20
Har ledning til stikk Nei
Lystype Allmennlys
Diameter i cm 60
Høyde i cm 0
Dybde i cm 11
Sokkel Integrert LED
Lumen pr lyspære 3200
Maks watt 27
Kelvin 2700-6500
Produktark Last ned