Smarthus
EGLO

Marghera-z gulvlampe - sort

Klikk & Hent er ikke tilgjengelig for dette produktet
Marghera-z gulvlampe fra Eglo, er en smart gulvlampe som gir godt, indirekte lys. Lampen har en åpen ring, og på innsiden sitter LED-lysringen. Med Eglo sitt smarthus-system, kan du enkelt justere fargetemperaturen, lysfargen, dimme og slå den av og på. Designet er stramt og moderne. Gulvlampen passer ypperlig i et oppholdsrom. Mer info under.
check 30 dagers returrett check Hjemlevering
- +
kr 6 959
Bestillingsvare: På vårt lager om 1-3 virkedager
Mer om dette produktet

Marghera-z gulvlampe fra Eglo, er en smart gulvlampe som gir godt, indirekte lys, og bidrar til det generelle lyset i rommet. Lampen er en del av smarthusløsningen til Eglo, kalt Eglo Connect-z. Gulvlampen har et lampehode utformet som en åpen ring, og på innsiden sitter LED-lysringen. Med Eglo sitt smarthus-system, kan du enkelt justere fargetemperaturen, lysfargen, dimme og slå den av og på. Marghera-z kommer med ledning og fotbryter på ledningen, som er lett tilgjengelig. 


ANBEFALT BRUK

  • Marghera-z gulvlampe anbefales i et hjørnet eller ved sofaen i oppholdsrommet, som stue. 
  • Også velegnet til kjellerstue eller lignende rom. 
  • NB! Ikke egnet som leselampe, her anbefaler vi lamper med tett skjerm som gir sentrert lys i en retning. 


TILBEHØR 

  • Vi anbefaler fjernkontrollen til Eglo Connect.z slik at du kan regulere lyset nøyaktig slik du vil med et tastetrykk. Se den under anbefalt tilbehør. 
  • Hvis du ønsker kan du også laste ned tilhørende app, AwoX SmartCONTROL, som gir deg enda flere muligheter, og du kan styre smartbelysningen hjemme.
  • Du kan koble til en sensor med bevegelse- og/eller nattmodus, om du ønsker. Connect-z sensor kan brukes til alle din smarthusprodukter fra Eglo Connect. 


VEDLIKEHOLD

  • Tørk av støv med en tørr og myk klut eller støvkost.
  • Du kan fjerne fettflekker med en fuktig klut og evt. litt mildt rengjøringsmiddel uten skure- og slipemiddel. 


OM DESIGNET/SERIEN

Eglo er en totalleverandør av smarthus-systemet, kalt Eglo Connect.z. Smart-belysning gjør hverdagen mer sømløs, i tillegg sparer du både penger og strøm. Den tilhørende appen Awox SmartCONTROL, som fungerer som styrebord, gir deg full kontroll over belysningen i hjemmet, også når du er ute og reiser. I Eglo sin totalløsning får du både smart-lyspærer, lamper med smart-lyspærer og lamper med integrert smart-LED. Alle produktene fra Eglo Connect.z er kompatible med hverandre og kan styres ved hjelp av den nevnte appen. Du kan selv velge hvor "smart" du vil at belysningen skal være ved å nedgradere/oppgradere med fjernkontroll, app og/eller Alexa/Google Home og etter hvert Matter - smarte "assistenter" til hjemmet. 


OM LEVERANDØREN

Eglo er et internasjonalt selskap, grunnlagt i 1969 i Tyrol. I dag leverer de  belysningsprodukter verden over. Eglo har utviklet et smarthus-univers kalt Eglo Connect.z. Mange har et forhold til Philips Hue, og Eglo sitt system fungerer på tilsvarende måte. Med Eglo Connect får du en totalløsning i god kvalitet, med stor valgmulighet og til et gunstig prispunkt. 

Spesifikasjoner
Varenr. 9008606222063
Garanti 5 år
Produktnummer hos leverandør 900072
Dimbar Ja, dimmer på lampen
Farge Sort
Materiale Stål/plast
Produktets IP-grad 20
Har ledning til stikk Ja
Lystype Funksjonslys
Diameter i cm 30.5
Høyde i cm 169
Lengde i cm 27
Sokkel Integrert LED
Lumen pr lyspære 2100
Maks watt 16
Kelvin 2700-6500