Smarthus
EGLO

Marghera-z bordlampe - sort

Klikk & Hent er ikke tilgjengelig for dette produktet
Marghera-z bordlampe fra Eglo, er en smart bordlampe og del av Eglo sin smarthusløsning. Du kan justere fargetemperaturen på lyset, samt selve fargen på lyset. Designet er moderne og stramt, og bordlampen gir deg mulighet til å leke med farger og skape alt fra en feststemning til lun stemning. Passer fint på barne- og ungdomsrommet. Mer info under.
check 30 dagers returrett check Hjemlevering
- +
kr 2 249
Bestillingsvare: På vårt lager om 1-3 virkedager
Mer om dette produktet

Marghera-z bordlampe fra Eglo er en smart lampe og del av Eglo Connect.z; deres smarthusløsning. Det gjør bordlampen svært fleksibel. Bordlampen har integrert LED, og lyselementet er festet i en ring. Du kan endre fargetemperaturen på lyset, samt endre selve lysfargen (RGB). og skape alt fra en skikkelig feststemning til en lun vibbe. Kelvin (fargetemperaturen) går fra 2700 til 6500 kelvin. Førstnevnte er den mest utbredte lystemperaturen i Norge, sistnevnte er dagslys.

Du kan styre lampen med tilhørende fjernkontroll, app eller din AI-hjemmeassistent, som Google Home og Alexa. Marghera-z kommer med ledning til stikkontakt. 

Bordlampen er 27 cm lang, 26,5 cm høy og har en diameter på 14,5 cm. Den veier 0,97 kg. 


ANBEFALT BRUK

  • Kul lampe på barnerom eller ungdomsrom. 
  • Plasser den på skjenk, sidebord eller i en hylle e.l. 


TILBEHØR 

  • Vi anbefaler fjernkontrollen til Eglo Connect.z slik at du kan regulere lyset nøyaktig slik du vil med et tastetrykk. Se den under anbefalt tilbehør. 
  • Hvis du ønsker kan du også laste ned tilhørende app kalt AwoX SmartCONTROL, som gir deg enda flere muligheter, og du kan styre smartbelysningen hjemme. 
  • Du kan koble til en sensor med bevegelse- og/eller nattmodus, om du ønsker. Connect-z sensor kan brukes til alle din smarthusprodukter fra Eglo Connect. 


VEDLIKEHOLD

  • Tørk av støv med en tørr og myk klut eller støvkost.
  • Du kan fjerne fettflekker med en fuktig klut og evt. litt mildt rengjøringsmiddel uten skure- og slipemiddel. 


OM DESIGNET/SERIEN

Marghera-z er en serie med lamper, og kommer som bordlampe, gulvlampe, taklampe og takplafond. Alle hører til Eglo, som er en totalleverandør av smarthus-systemet, kalt Eglo Connect.z. Smart-belysning gjør hverdagen mer sømløs, i tillegg sparer du både penger og strøm. Den tilhørende appen, som fungerer som styrebord, gir deg full kontroll over belysningen i hjemmet, også når du er ute og reiser.  I Eglo sin totalløsning får du både smart-lyspærer, lamper med smart-lyspærer og lamper med integrert smart-LED. Alle produktene fra Eglo Connect.z er kompatible med hverandre og kan styres ved hjelp av den nevnte appen. Du kan selv velge hvor "smart" du vil at belysningen skal være ved å nedgradere/oppgradere med fjernkontroll, app og/eller Alexa og Google Home - smarte AI-assistenter til hjemmet. 


OM LEVERANDØREN

Eglo er et internasjonalt selskap, grunnlagt i 1969 i Tyrol. I dag leverer de  belysningsprodukter verden over. Eglo har utviklet et smarthus-univers kalt Eglo Connect.z. Mange har et forhold til Philips Hue, og Eglo sitt system fungerer på tilsvarende måte. Med Eglo Connect får du en totalløsning i god kvalitet, med stor valgmulighet og til et gunstig prispunkt. 

Spesifikasjoner
Varenr. 9008606222056
Garanti 5 år
Produktnummer hos leverandør 900071
Dimbar Ja, dimmer på lampen
Farge Sort
Materiale Stål/plast
Produktets IP-grad 20
Har ledning til stikk Nei
Lystype Stemningslys
Diameter i cm 14.5
Høyde i cm 26.5
Lengde i cm 27
Sokkel Integrert LED
Lumen pr lyspære 1800
Maks watt 16
Kelvin 2700-6500
Produktark Last ned