ANETA LIGHTING

Mamsell takplafond Ø45 - varmgrå tekstil

Klikk & Hent er ikke tilgjengelig for dette produktet
Mamsell takplafond fra Aneta er en nydelig tekstillampe som sitter tett opp i taket. Taklampen gir lunt lys, og passer perfekt i hjem og hytter. Mamsell taklampe er en foretrukken kandidat til soverom, og passer også fint i stuen. Særlig godt egnet i rom med lav takhøyde. Kommer i flere farger, størrelser og varianter. Mer info under.
check 30 dagers returrett check Hjemlevering
- +
kr 1 599
Bestillingsvare: På vårt lager om 1-3 virkedager
Mer om dette produktet

Mamsell taklampe fra Aneta er en nydelig taklampe i tekstil med oval form. Dette er en plafond, som betyr at lampen sitter tett opp i taket, som gjør den diskre og også godt egnet til rom med lavere takhøyde eller steder der du ønsker taklys uten at en pendel henger ned. Stoffet er delvis gjennomsiktig og lyset som skinner gjennom oppleves som mykt, lunt og jevnt. Spilene som holder stoffet på plass er en del av designet. Mamsell takplafond er 45 cm i diameter. 


ANBEFALT BRUK

  • Mamsell takplafond er særdeles godt egnet til rom med lav takhøyde og for deg som ikke ønsker en lampe som henger ned. 
  • Mamsell takplafond er godt egnet som soveromslampe, enten det er barnerommet eller ditt eget soverom. Har du et stort rom, kan du vurdere Mamsell takplafond Ø55. 
  • Mamsell er kjempefin som midtpunkt i en stue. Har du en stor stue, kan du vurdere Mamsell takplafond Ø55. 
  • NB! Mamsell plafond bør ikke brukes på kjøkkenet, da den ikke bør vaskes med rengjøringsmidler eller vann, noe det gjerne er behov for på kjøkken for å fjerne fett og smuss.


MONTERING

  • Mamsell takplafond passer til DCL, dersom du har det. 
  • Skal du ha Mamsell takplafond på soverom, anbefaler vi at du monterer den over fotenden av sengen. 

 

TILBEHØR

  • Du trenger en lyspære med E27-sokkel, og her anbefaler vi en matt lyspære, som sørger for en jevn spredning av lyset. 


VEDLKEHOLD

  • Rengjør med en støvkost eller myk, tørr klut. 


OM DESIGNET/SERIEN

Mamsell er en lampeserie fra Aneta som består av takpendler og takplafonder i flere farger og størrelser. Den største er 55 cm i diameter og den minste er 45 cm i diameter. Alle Mamsell taklampene er omtrukket i nydelig tekstil. Lampene har et organisk, mykt design og gir et lunt lys. Du får Mamsell taklamper hos oss. 


OM LEVERANDØREN

Aneta Lighting er en totalleverandør av belysning til det private og profesjonelle markedet. De har sin kundebase primært i Norden og selskapet har en avdeling i Norge og i Sverige. Hos oss finner du et utvalg av Aneta Lighting sine lamper og belysningsprodukter. 

Spesifikasjoner
Varenr. 7041661277915
Produktnummer hos leverandør 16200-18
Dimbar Ja
Farge Varmgrå
Materiale Tekstil/metall
Produktets IP-grad 20
Har ledning til stikk Nei
Feste Henger på krok
Lystype Allmennlys
Diameter i cm 45
Høyde i cm 23
Antall lyspærer 1
Sokkel E27
Maks watt 40
Monteringsanvisning Last ned