Energy Class: E
3000 kelvin
NORDLUX

Malaika vegglampe H68 - sort

Malaika vegglampe fra Nordlux er velegnet for baderom. Malaika er det perfekte lyset å plassere ved siden av speilet, og gir praktisk lys for barbering eller når du skal gjøre deg klar. Innebygde strømuttak gjør det enkelt å koble til barbermaskin og hårføner. Kommer også i mindre versjon på 49 cm. Mer info under.
- +
kr 749
Færre enn 5 på nettlager
0 på butikklager
Færre enn 5 på nettlager
0 på butikklager
Mer om dette produktet

Malaika vegglampe fra Nordlux er våtromsgodkjent med IP44. Vegglampen er nett og er 68,4 cm høy inkludert basen, og kun sju cm bred. Den har integrert LED og vegglampen gir jevnt og godt lys til omgivelsene gjennom et opalt deksel. Fargetempereraturen på lyset er 3000 kelvin, hvilket betyr at du får en riktig og god fargegjengivelse - helt ideelt for bad. Malaika har av/på bryter på selve lampen, er ikke dimbar, og er beregnet på fastmontering, altså kommer uten ledning. Malaika vegglampe har innebygde strømuttak, slik at du enkelt å lade barbermaskin, plugge inn hårføner, lade tannbørsten o.l. 


ANBEFALT BRUK

  • Malaika vegglampe er velegnet for bad og baderom. Monter en eller to lamper ved siden av speilet på badet, og få godt lys når du gjør deg klar på morgenen eller kvelden. I tillegg kan du bruke strømuttaket i lampen til å plugge inn hårføner, barbermaskin eller lader til tannbørsten. 
  • Bruk Malaika vegglampe på WC.


MONTERING

  • Malaika vegglampe er beregnet på fastmontering direkte i veggpunkt. Det betyr at lampen kommer uten ledning, og du trenger en sertifisert elektriker til å montere lampen. 
  • Malaika vegglampe kan monteres i våtromssoner, da den har IP44. 


VEDLIKEHOLD

Rengjør lampen med en myk og fuktig klut. Ikke bruk rengjøringsmidler med skuremiddel. 


OM DESIGNET/SERIEN

Malaika vegglampe er en foretrukket baderomslampe fra Nordlux, som er super ved speilet. Malaika vegglampe kommer i to størrelser og to farger, henholdsvis 49,4 cm og 68,4 cm høy og sort og hvit. Hos oss finner du alle lamper i serien. 


OM LEVERANDØREN

Nordlux er en dansk leverandør som ble etablert i 1977. De leverer belysningsprodukter av høy kvalitet, og har både lamper til inne- og utebruk. Vi har et godt utvalg fra Nordlux.

Spesifikasjoner
Varenr. 5704924016073
Produktnummer hos leverandør 2310221003
Dimbar Nei
Farge Sort
Materiale Aluminium
Produktets IP-grad 44
Har ledning til stikk Nei
Feste Kan kobles direkte på uttak med ekstern bryter/dimmer
Lystype Funksjonslys
Høyde i cm 7
Bredde i cm 5.5
Lengde i cm 68.4
Sokkel Integrert LED
Lumen pr lyspære 1350
Kelvin 3000
RA-indeks 80
Levetid 20000
Produktark Last ned