Smarthus
EGLO

Lomaltaz-z taklampe - treverk/sort

Klikk & Hent er ikke tilgjengelig for dette produktet
Lomaltaz-z taklampe er en smart taklampe fra Eglo. Taklampen er i treverk og har et moderne, skulpturelt design. Den passer både inn i hjem og hytter. Taklampen bygger lite ut, og kan derfor også brukes i rom med lav takhøyde. Formen gjør at den også passer fint til avlange rom. Bruk den med fordel på ungdomsrom, i gang og på kjøkken. Mer info under.
check 30 dagers returrett check Hjemlevering
- +
kr 3 959
Bestillingsvare: På vårt lager om 1-3 virkedager
Mer om dette produktet

Lomaltaz-z taklampe fra Eglo er en smart lampe som sitter tett opp i taket og bygger svært lite ut, altså en plafond. Takplafonden er skulpturell og litt avlang i sin form. Basen er i tre, noe som gjerne harmonerer godt med hyttemiljøer, i tillegg til moderne hjem. Lomaltaz-z har integrert LED og gir godt lys til omgivelsene. Den er dimbar, samt at du kan bytte lysets fargetemperatur fra varmt lys til kaldere lys. Dette ved hjelp av tilhørende fjernkontroll, app og/eller AI-assistenter som Google Home og Alexa. Lomaltaz-z er 58 cm lang og 35 cm bred. Den veier 1,35 kg. 

NB! Smartbelysningen - smarte lamper og smarte lyspærer - må ikke monteres på/med ekstern dimmer. Da blir lampen ødelagt, og garanti vil bortfalle.


ANBEFALT BRUK

  • Taklampen er super å bruke i rom som har lav takhøyde, da den bygger svært lite ut. 
  • Bruk den med fordel på ungdomsrommet. Det moderne designet kan være svært passende her. 
  • Kjempefin som lyskilde i gangen, da taklampen gir svært godt lys. 
  • Passer godt i avlange rom grunnet sin avlange form. 
  • Bruk den som allmennlys på et kjøkken. 


MONTERING

Taklampen er beregnet på fast montering. 

NB! Smartbelysningen - smarte lamper og smarte lyspærer - må ikke monteres på/med ekstern dimmer. Da blir lampen ødelagt, og garanti vil bortfalle.


TILBEHØR 

  • Vi anbefaler fjernkontrollen til Eglo Connect.z slik at du kan regulere lyset nøyaktig slik du vil med et tastetrykk. Se den under anbefalt tilbehør. 
  • Hvis du ønsker kan du også laste ned tilhørende app, AwoX SmartCONTROL, som gir deg enda flere muligheter, og du kan styre smartbelysningen hjemme.
  • Du kan koble til en sensor med bevegelse- og/eller nattmodus, om du ønsker. Connect-z sensor kan brukes til alle din smarthusprodukter fra Eglo Connect. 


VEDLIKEHOLD

  • Tørk av støv med en tørr og myk klut eller støvkost.
  • Du kan fjerne fettflekker med en fuktig klut og evt. litt mildt rengjøringsmiddel uten skure- og slipemiddel. 


OM DESIGNET/SERIEN

Eglo er en totalleverandør av smarthus-systemet, kalt Eglo Connect.z. Smart-belysning gjør hverdagen mer sømløs, i tillegg sparer du både penger og strøm. Den tilhørende appen, som fungerer som styrebord, gir deg full kontroll over belysningen i hjemmet, også når du er ute og reiser.  I Eglo sin totalløsning får du både smart-lyspærer, lamper med smart-lyspærer og lamper med integrert smart-LED. Alle produktene fra Eglo Connect.z er kompatible med hverandre og kan styres ved hjelp av den nevnte appen. Du kan selv velge hvor "smart" du vil at belysningen skal være ved å nedgradere/oppgradere med fjernkontroll, app og/eller Alexa og Google Home - smarte AI-assistenter til hjemmet. 


OM LEVERANDØREN

Eglo er et internasjonalt selskap, grunnlagt i 1969 i Tyrol. I dag leverer de  belysningsprodukter verden over. Eglo har utviklet et smarthus-univers kalt Eglo Connect.z. Mange har et forhold til Philips Hue, og Eglo sitt system fungerer på tilsvarende måte. Med Eglo Connect får du en totalløsning i god kvalitet, med stor valgmulighet og til et gunstig prispunkt. 

Spesifikasjoner
Varenr. 9002759996765
Garanti 5 år
Produktnummer hos leverandør 99676
Dimbar Ja, dimmer på lampen
Farge Sort
Materiale Stål/Tre/Plast
Produktets IP-grad 20
Har ledning til stikk Nei
Lystype Allmennlys
Høyde i cm 0
Bredde i cm 35
Lengde i cm 58
Lumen pr lyspære 3800
Maks watt 16
Kelvin 2700-6500