Skjerm selges separat
PR HOME

Lodge bordlampe H46 - tre

Lodge bordlampe fra PR Home er en klassisk bordlampe i tre. Passer ypperlig til hyttemiljøer og hjem. Lampen blir komplett med en valgfri skjerm og gir da et lunt lys. Fin å plassere på skjenk eller sidebord. Mer info under.
- +
kr 1 199
Færre enn 5 på nettlager
0 på butikklager
Færre enn 5 på nettlager
0 på butikklager
Mer om dette produktet

Lodge bordlampe er i tre og har et klassisk design med myke former. Skjermen kjøpes separat og valg av skjerm bestemmer uttrykket til bordlampen. Du kan derfor også enkelt endre uttrykket ved å bytte skjerm. Lampefoten er 46 cm høy, og den kommer med en ledning i sort på 1,5 meter med bryter på ledningen. Lodge bordlampe er 14 cm dyp og bred.


ANBEFALT BRUK

  • Nydelig på en skjenk eller sidebord i stua. 
  • Passer ypperlig på hytta. 
  • Ønsker du at bordlampen gir godt lys ut i rommet, anbefaler vi en lys skjerm. Vil du heller ha et mer indirekte lys, og ikke så mye lys til rommet, anbefaler vi en mørkere/tettere skjerm.


TILBEHØR

  • Vi anbefaler en skjerm som har en diameter på 25-30 cm. Under anbefalt tilbehør, ser du våre anbefalinger. 
  • Du trenger en lyspære med E27-sokkel. Her anbefaler vi en matt pære, for å sikre et jevnt lys. Se den under anbefalt tilbehør. 


VEDLIKEHOLD

  • Tørk av støv med en tørr og myk klut eller støvkost.


OM DESIGNET/SERIEN

Lodge bordlampe kommer også i en mindre størrelse på 38 cm i høyden. Passer ypperlig hvis du har lite plass, f.eks. i en vinduskarm. Se den under "andre varianter".


OM LEVERANDØREN

Lampene til PR Home har et utpreget jordnært uttrykk. PR Home har belysning til både inne- og utebruk. De har base i Borås i Sverige, og startet som en interiørbutikk i 1983. Siden har utvidet til lamper og i dag finner du mange av deres lamper hos Christiania Belysning.

Spesifikasjoner
Varenr. 7330976068036
Produktnummer hos leverandør 1304608
Dimbar Nei
Farge Brun
Materiale Mangotre
Produktets IP-grad 20
Har ledning til stikk Ja
Ledningslengde i meter til stikkontakt 1.5
Lystype Stemningslys
Diameter i cm 14
Høyde i cm 46
Antall lyspærer 1
Sokkel E27
Maks watt 40
Anbefalt skjerm ø25-30, selges separat