Smarthus
EGLO

LED-strips 5M komplett

Klikk & Hent er ikke tilgjengelig for dette produktet
Komplett sett med LED-strips på fem meter med plugg. Lek deg med LED-strips og få en nydelig lyseffekt i hjemmet. Bruk det bak TV-en, i trapp, under overskap, i bokhyller og lignende. LED-stripsen er en del av smarthus-universet til Eglo, og du kan enkelt justere fargetemperatur, fargen på lyset, samt slå den av og på med din tilhørende device. Kommer også i 8M. Mer info under.
check 30 dagers returrett check Hjemlevering
- +
kr 1 289
Bestillingsvare: På vårt lager om 1-3 virkedager
Mer om dette produktet

Et komplett LED-strips-opplegg på fem meter. Dette er smarte LED-strips som er 12 mm bred, og med mulighet for å endre lysfargen fra alt fra grønn til blå og rosa. Du kan også endre fargetemperaturen på den vanlige "hvite" lyset - altså endre kelvin. Den er en del av Eglo sin smarthus løsning. Det betyr at du kan styre din LED-lysstrips med din valgte device, også når du ikke er hjemme. LED-profilen gir godt lys, og gir deg mulighet til å leke med lyset og skape en kul lyseffekt. 

NB! Smartbelysningen - smarte lamper og smarte lyspærer - må ikke monteres på/med ekstern dimmer. Da blir lampen ødelagt, og garanti vil bortfalle.


ANBEFALT BRUK

 • LED-strips har utallige bruksområder og her er det bare å slå seg løs.
 • Bruk den til ungdomsrom og barnerom. 
 • Nydelig under TV-benken, for en kul lyseffekt. 
 • Bruk den under overskap på kjøkken, for både godt lys og en kul lyseffekt. 
 • Bruk LED-strips i skap, garderobe og bokhyller. Du får både lys, og en skikkelig fin effekt. 


MONTERING

 • Lengden kan justeres. 
 • LED-strips limes på plass. 
 • NB! Smartbelysningen - smarte lamper og smarte lyspærer - må ikke monteres på/med ekstern dimmer. Da blir lampen ødelagt, og garanti vil bortfalle.


TILBEHØR 

 • Vi anbefaler fjernkontrollen til Eglo Connect.z slik at du kan regulere lyset nøyaktig slik du vil med et tastetrykk. Se den under anbefalt tilbehør. 
 • Hvis du ønsker kan du også laste ned tilhørende app, AwoX SmartCONTROL, som gir deg enda flere muligheter, og du kan styre smartbelysningen hjemme.
 • Du kan koble til en sensor med bevegelse- og/eller nattmodus, om du ønsker. Connect-z sensor kan brukes til alle din smarthusprodukter fra Eglo Connect. 


VEDLIKEHOLD

 • Tørk av støv med en tørr og myk klut. 
 • Fettflekker kan fjernes med lunkent vann og mildt rengjøringsmiddel uten skuremiddel. 


OM DESIGNET/SERIEN

Din smarte LED-strips kommer også i en variant på åtte meter, se den under tilsvarende produkter.


Eglo er en totalleverandør av smarthus-systemet, kalt Eglo Connect.z. Smart-belysning gjør hverdagen mer sømløs, i tillegg sparer du både penger og strøm. Den tilhørende appen, som fungerer som styrebord, gir deg full kontroll over belysningen i hjemmet, også når du er ute og reiser.  I Eglo sin totalløsning får du både smart-lyspærer, lamper med smart-lyspærer og lamper med integrert smart-LED. Alle produktene fra Eglo Connect.z er kompatible med hverandre og kan styres ved hjelp av den nevnte appen. Du kan selv velge hvor "smart" du vil at belysningen skal være ved å nedgradere/oppgradere med fjernkontroll, app og/eller Alexa og Google Home - smarte AI-assistenter til hjemmet. 


OM LEVERANDØREN

Eglo er et internasjonalt selskap, grunnlagt i 1969 i Tyrol. I dag leverer de  belysningsprodukter verden over. Eglo har utviklet et smarthus-univers kalt Eglo Connect.z. Mange har et forhold til Philips Hue, og Eglo sitt system fungerer på tilsvarende måte. Med Eglo Connect får du en totalløsning i god kvalitet, med stor valgmulighet og til et gunstig prispunkt. 

Spesifikasjoner
Varenr. 9002759996864
Garanti 5 år
Produktnummer hos leverandør 99686
Dimbar Ja, dimmer på lampen
Farge Hvit
Materiale Plast
Produktets IP-grad 20
Har ledning til stikk Nei
Lystype Funksjonslys
Høyde i cm 0
Bredde i cm 1.2
Lengde i cm 500
Lumen pr lyspære 1150
Maks watt 9.2
Kelvin 2700-6500