Oppheng selges separat
UMAGE

Komorebi mini skjerm Ø11 - mørk eik

Klikk & Hent er ikke tilgjengelig for dette produktet
Komorebi mini fra Umage er en nydelig lampeskjerm med ekte eik og naturtekstil bak, som sørger for et lunt lys i rommet og en rolig atmosfære. Pendeloppheng/base må kjøpes i tillegg. Komorebi er bærekraftig og for hver skjerm plantes det et tre. Mer info under.
check 30 dagers returrett check Hjemlevering
- +
kr 1 099
Bestillingsvare: På vårt lager om 5-7 virkedager
Mer om dette produktet

Komorebi mini fra Umage er en lampeskjerm med spiler i ekte eik, med et slitesterkt naturtekstil bak. Det sørger for et fint lysspill gjennom skjermen og ut i rommet, samtidig som lyset oppleves behagelig og dempet i omgivelsene. Lampeskjermen er 11 cm i diameter og 26 cm høy, og passer å bruke sammen med tilhørende pendeloppheng i fortrinnsvis sort, men også hvit, eller som skjerm til en liten bordlampe. Skjermen er superenkel å montere. Pendeloppheng/base må kjøpes i tillegg, dette er kun skjermen. 


ANBEFALT BRUK

 • Nydelig å bruke som vinduspendel. 
 • Bruk den som takpendel over et sidebord for et koselig stemningslys her.
 • Bruk som bordlampe i vinduskarm, på et sidebord eller skjenk for lunt, stemningsfullt lys her. 
 • NB! Kommer i tre størrelser: Ø11, Ø29,4 og Ø44,7. Alle er 26 cm høye. Den minste kan brukes som tak- og bordlampe. De to største kan brukes som tak-, bord-, og gulvlampe. I tillegg finnes de i en rektangulær utgave, og er utmerket som langbordslampe. Her har du mulighet til å finne størrelsen og modellen som passer hos deg. 


MONTERING

Komorebi mini behøver kun enkel montering, uansett om du bruker den som taklampe eller bordlampe. Se monteringsanvisning i det grå feltet under for detaljert informasjon. 


TILBEHØR

 • Du trenger en lyspære til din lampe med E27-sokkel. Vi anbefaler en opal lyspære for å sikre jevn lysspredning gjennom skjermen. Se den under anbefalt tilbehør. 
 • Du behøver enten pendeloppheng i sort eller hvit, eller bordlampe til din lampeskjerm. Se alle våre anbefalte baser/oppheng under anbefalt tilbehør. 


VEDLIKEHOLD

Rengjør lampen med en støvkost eller tørr klut. Spilene i eik kan rengjøres med en fuktig, myk klut dersom de har flekker. 


  OM DESIGNET/SERIEN

  • Komorebi er en serie med lampeskjermer fra Umage, som er svært bærekraftig i sitt design og avtrykk. Serien er designet av Magnus Nero og Ingemar Jönsson. For hver lampe plantes det et tre.
  • Lampeskjermene består av en kombinasjon av lamellaer i ekte eik og naturlig tekstil. Trespilene er lengre enn selve stoffskjermen under, og gir en kul og organisk effekt. Lyset som slippes ut, gir et vakkert lysspill. Komorebi bidrar til å skape en rolig, balansert atmosfære i hjemmet.
  • Skjermen kommer i tre størrelser: Komorebi mini med 11 cm i diameter, Komorebi Medium med 29,4 cm i diameter og Komorebi Large med 44,7 cm i diameter. Alle skjermene er 26 cm høy. Komorebi er i lys eik og mørk eik. Den minste er i rund modell. Komorebi Medium og Large finnes rund, firkantet og rektangulær. De to største er fine å bruke som taklampe, gulvlampe og bordlampe, mens den minste er egnet til taklampe og bordlampe. 


  OM LEVERANDØREN

  UMAGE er et sted der dansk design møter skandinavisk arv, høykvalitets materialer og en ekte lidenskap for miljøet. UMAGE er et dansk ord for "å gjøre en innsats", og det er det de prøver på hver dag. UMAGE er eksperter på å kombinere estetikk, enkelhet og funksjonalitet i en og samme lampe, samtidig som de tar vare på miljøet. For å være så bærekraftige som mulig, flatpakker de lampene i stilige esker som du kan bruke til oppbevaring senere. Hos oss kan du kjøpe et stort utvalg av UMAGE sin lamper. 

  Spesifikasjoner
  Varenr. 5710302022529
  Produktnummer hos leverandør 2252
  Farge Mørk eik
  Materiale Eik/Polyester
  Lystype Stemningslys
  Dimbar Ja
  Diameter i cm 11
  Høyde i cm 26
  Produktark Last ned
  Monteringsanvisning Last ned